Barbatul tau este fidel?

Barbatul tau este fidel?

Daca ti-ai stabilit dorintele si ai imaginea clara in mintea ta despre cm iti doresti sa fie barbatul pe care vrei sa il atragi in realitatea ta, retine ca este important sa inveti  cum sa manifestam in mod constient cele 4 arhetipuri: Iubita, Regina, Fetita si Stapana, astfel incat relatia cu barbatul de langa tine sa nu intre niciodata in acea rutina plictisitoare care de multe ori duce fie la separare, fie la aparitia unei a treia persoane in cuplu.

Doar cand o femeie invata cum sa activeze rand pe rand aceste stari, ea traieste la potentialul ei cel mai inalt in raport cu barbatul de langa ea, iar acesta o recompenseaza cu iubirea, protectia si generozitatea sa, pentru ca el vrea sa vada in femeia de langa el atat o Iubita pasionala, cat si o Regina, distinsa si rafinata, dar si o Fetita pe care el sa o protejeze si de care sa aiba grija si nu in ultimul rand o Stapana care sa aiba grija de casa lui si de el.

Da, un barbat se asteapta ca o femeie sa ii satisfaca atat nevoile lui mentale, emotionale, fizice cat si cele sexuale. Acesta este motivul pentru care barbatii pleaca la alte femei, pentru ca nu gasesc in una singura Iubita, Regina, Fetita si Stapana si fac din mai multe femei acea femeie de care ei au nevoie.

Mai exact, acest lucru inseamna ca el doreste ca femeia de langa el sa aiba grija de el la nivel fizic, sa ii pregateasca masa, sa pastreze casa in ordine, sa il sustina, sa il sprijine in momentele dificile, adica femeia care sa se manifeste in starea Stapanei.

Numai ca in acelasi timp vrea sa vada in ea si Iubita pasionala care este buna in pat, este deschisa, stie sa ofere si sa primeasca placere. Vrea sa vada acea femeie care sa il excite si sa il provoace in cele mai interesante moduri.

Pe de alta parte, isi doreste ca femeia lui sa fie inteligenta, educata, rafinata, eleganta, creativa si imprevizibila, precum o Regina, dar si femeia care are nevoie de ajutorul lui, de protectia lui, ce il asculta neconditionat si se bucura de orice face el si il iubeste neconditionat, adica Fetita.

 

Este necesar sa inveti sa treci prin toate aceste stari, sa deblochezi toate barierele pe care tu acum le ai si care te impiedica sa le accesezi pentru ca doar asa barbatul de langa tine isi va mentine mereu viu interesul in ceea ce te priveste.

 

Despre toate acestea cat si despre multe altele poti invata cat mai detaliat dac avei accesa cursul  Activeaza Zeita din Tine.

 

Love