Divortul este sfarsitul sau inceputul?

Divortul este sfarsitul sau inceputul?

Astazi vorbeam cu o clienta la cabinet si  ne intrebam, oare cum ar fi fost femeile daca ar fi fost invatate inca de mici sa se conecteze cu propriul corp, cu propria intuitie si invatate  ca sexul nu este o rusine si ca este absolut normal sa fii fericita si nu este o stare dupa care sa tanjim sa o atingem.

Vorbeam amandoua si ne imaginam aceasta lume perfecta in care femeile sunt fericite si constiente de puterea ce se afla in ele.
Dar in lumea in care traim noi, femeile sunt invatate sa devina barbati, sunt invatate sa se lupte pentru putere, sa concureze unele cu altele, sa controleze, sa organizeze, sa fie puternice, sa se lupte, dar nimeni nu ne invata sa fim femei, sa ne bucuram de viata, de sufletul  si de corpul nostru.

Lucrez cu femei de varste si profesii diferite, multe ajung la mine dupa un divort, incercand sa isi gasesca din nou un drum in viata si toate constientizeaza ca divortul nu este impotriva fostului sot, adevaratul divort este impotriva propriilor temeri si impotriva egoului.

Cand realizeaza ca divortul semnifica sfarsitul minciunilor in care au trait si inceputul unei epoci  in care pot sa traiasca autentic, cinstit si transparent, lucrurile se schimba.

Cand inteleg ca prin divort dispare tot ceea ce le – a tinut legate si ca dupa acest eveniment apare potentialul unui angajament reinoit fata de adevarul lor suprem si fata de libertatea lor si inteleg ca in momentul divortului ele semneaza un contract marital cu propria persoana, o noua lume se deschide.

Iar in momentul in care invata sa spuna pe nume disfunctionalitatii, toxicitatii si abuzului, inteleg ca aceasta este singura cale de a avea o realitate diferita de cea pe care au trait-o pana atunci.  Cand recunosc si numesc disfunctia pe care o aveau, capata putere, slabiciunile pe care le aveau devin istorie. Cand invata sa spuna abuzului real pe nume, risipesc puterea pe care o are asupra lor si incep sa ii depaseasca limitele.

Asa ca acum este momentul sa divortam de toate credintele noastre limitative, sa dam jos, foita cu foita fiecare gand, credinta ce ne blocheaza si ne permitem sa deschidem usa catre paradis.

Pentru ca tot suntem in perioada in care putem sa eliberam cu succes tot ceea ce acum ne este nefolositor iti propun sa te asezi la masa si sa incepi sa elimini, usor, usor, tot ceea ce acum ar putea fi pentru tine o credinta limitativa.

Mă eliberez de prejudecata _________________________ (vechea prejudecată limitatoare).

Acum aleg să cred că sunt______________ (o nouă calitate ce iti expansionează fiinţa).

Este de un real ajutor pentru noi să ne repetăm alegerile in mod regulat, mai ales atunci cand observăm cum vechile noastre prejudecăţi işi fac apariţia.
Zambim cu o iubire strălucitoare inimii noastre şi o lăsăm să se difuzeze in tot trupul, ne deschidem către recrearea propriei realităţi intr-o manieră unică, personală.

Si daca vrei ca eu sa te insotesc in aceasta calatorie spre sinele tau autentic si sa descatusam Zeita din tine, te invit sa te inscrii in programul meu FEMEIA MAGNETICA, unde vom explora tainele cele mai ascunse ale feminitatii, sexualitatii si senzualitatii.

Vreau sa incepi din momentul acesta sa crezi ca varsta este doar un numar iar tu esti FEMEIA FARA VARSTA.

Te imbratisez cu drag,
Adriana