Atragi parteneri indisponibili emotional?

Atragi parteneri indisponibili emotional?

Bine te-am regasit, Femeie Magnetica,

Ce mai faci? Cum este aceasta vara pentru tine? Ai iesit la vreo intalnire romantica?

Daca da, ma gandeam sa iti reamintesc sa ai in vedere ca tu esti FEMEIA MAGNETICA, in jurul careia se invart barbatii, nu cauti tu cu disperare atentia lor, iar asta face diferenta.

De ce spun asta? Pentru ca atunci când o femeie se străduieşte prea mult sa corespunda unui barbat, acesta îi va pune de obicei la încercare limitele până la care ar fi dispusă să meargă. El va începe să o provoace, doar ca să vadă cât de repede „o să alerge” şi cât de sus „o să sară”.

Poate că îţi va spune la a doua voastră întâlnire că îi plac femeile care se dau cu ojă roşie pe unghiile de la picioare. Sau că îi place un anumit articol vestimentar. Dacă tu începi imediat să „îţi dai silinţa” să devii persoana pe care o doreşte el, respectul lui se va diminua considerabil.

Sophia Loren spunea odată că „Frumuseţea se referă la ceea ce simţi în interior, şi este o atitudine care ţi se reflectă în ochi. Nu este un atribut fizic.”

Aceasta este atitudinea care te face să pari o zeita în ochii unui bărbat de calitate, pentru că laşi impresia ca ai clasa, stii ce vrei si unde vrei sa ajungi, lucru care îl face pe el să işi spună: „Oare cum pot face sa fie a mea?”

Cum influenţează această atitudine relaţiile de lungă durată?

Atunci când un bărbat nu te poate citi de la prima intalnire sau când nu poate să-şi dea seama care sunt slabiciunile tale, el nu poate sa iti puna o etichetă.

Prin urmare, el nu are cum sa detina controlul asupra ta şi se vede nevoit sa munceasca pentru a te cuceri, pentru a-ţi menţine interesul treaz.

Zilele trecute citeam o carte despre barbati si despre cum acestia sa se manifeste cu femeile si fii atenta ce spune autorul:

Acolo definiţia unei femei incredibil de sexy este dupa cum urmeaza: „O femeie care se poate desurca singură şi care poate să aibă grijă de propria-i persoană. Genul care stie sa provoace, sa incite un barbat, dar nu acceptă să il lase să dețin controlul asupra vietii ei si care nu se fereşte să-i spună unui bărbat să dispară atunci când ea consideră necesar.”

Aceasta este femeia cu care se va strădui EL cel mai mult să aibă o relaţie. De fiecare dată când tu îţi dai prea mult silinţa să ii câştigi aprobarea, el îşi va pierde respectul pentru tine.

Atunci când ai nevoie de aprobarea lui, de parearea lui, îţi pierzi identitatea şi te transformi rapid în partenerul vulnerabil.

Gandurile pe care tu le ai despre tine si despre cei din jurul tau iti vor defini realitatea in care traiesti. Daca te lasi influentata de ceea ce iti spun si gandesc cei din jurul tau, vei trai o realitate controlata de ei, nu de tine.

Da, retine: gandurile noastre sunt extrem de puternice, dar pot fi controlate.

Doar controlandu-le , putem actiona asupra realitatii si destinului nostru. Cea mai mare dilema a noastra este de a intretine o energie pozitiva in fiecare clipa a vietii noastre si de a alunga gandurile negative.

Cum faci asta?

Daca vei reusi sa practici meditatia in fiecare zi, mentalul se va linisti si atunci vei putea sa fii din ce in ce mai constienta de ceea ce emiteti si nu iti vei petrece viata in frica de a nu corespunde , de a nu fi placuta, de a nu fi acceptata, pentru ca prin meditate te vei conecta cu intuitia ta si vei incepe sa simti ceea ce iti face bine si ceea ce nu se potriveste cu tine.

Iti dau mai jos o tehnica simpla si utila de relaxare a mentalului care te va ajuta sa te recalibrezi si sa gandesti mai clar ce ai de facut in continuare:

– Stai intinsa pe podea
– Te concentrezi pe respiratie, incearca sa asculti ritmul respiratiei
– Simte cum corpul iti devine din ce in ce mai greu, ca si cum ar fi una cu solul
– Cand simti ca esti una cu solul, asculta cu atentie fiecare zgomot, soapta, zumzet orice sunet din jurul tau
– Fii atenta la corpul tau, la energia care circula prin el, doar stai si asculta in liniste si relaxare profunda
– Stai in contact cu acest calm interior, te va ajuta in momentele de stres, cand efectiv nu vei sti ce sa faci.

iar daca vrei sa meditezi ghidata de mine si sa iti transformi viata ca miile de femei cu care am lucrat, da click pe linkul de mai jos sin acceseaza
PACHET MEDITATII MANIFESTARE FEMININ VINDECAT,

pachet ce iti ofera bonus 1 luna in PROGRAMUL FEMEIA MAGNETICA, abonamentul silver.

Retine: esti minunata asa cum esti, esti femeie si esti creatoare, tu poti sa creezi tot ceea ce vrei in jurul tau.

Spune-ti ca incepand de acum tu pasesti in cea mai spectaculoasa realitate unde iubirea, veselia si prosperitatea te vor insoti permanent.

Si daca vrei sa te ghidez in aceasta calatorie spre tine, vino alaturi de grupul nostru minunat de FEMEI MAGNETICE in programul FEMEIA MAGNETICA, incepand cu 17 iulie pentru a primi pasii zilnici pe care ii ai de facut astfel incat tu sa traiesti in PLACERE SI SATISFACTIE.

Linkul de inscriere il gasesti mai jos:
PROGRAMUL DE 6 LUNI FEMEIA MAGNETICA

Este cel mai complex si generos program de feminitate!

Doar in acest program:

– iti vindeci trecutul ;
– inveti cum sa iti integrezi ambele forme de energie feminina si masculina;
– inveti cum sa iti amplifici energia sexuala si sa o manifesti ;
– aduci abundenta in viata ta in toate aspectele vietii tale;
– te bucuri de prezentul magic ;
– iti creezi viitorul la care pana acum doar ai visat.

Acceseaza linkul si convinge-te! Acest program este calea spre tineretea vesnica!

Te astept cu drag,

Cu iubire,
Adriana