Luna Noua in Balanta 14 octombrie 2023

Luna Noua in Balanta 14 octombrie 2023

Maine seara urmeaza Luna Noua in Balanta, care o sa vina impreuna cu eclipsa de Soare si coincide si cu ziua in care o comemoram pe Sf Parascheva!

Urmeaza o zi cu o energie incredibila, ce vine cu mesajul de a gasi echilibrul in toate aspectele vietii tale.

Luna noua de maine te indeamna sa spargi zidurile pe care ti le-ai construit in jurul inimii tale, sa ai curajul de a spune ceea ce pana acum ai amanat, sa aduci echilibrul in viata ta.

Tocmai pentru ca aceasta luna aduce un accent deosebit asupra relatiilor cu tine si cu cei din jur, este cel mai potrivit moment de a invata cum sa integrezi si manifesti constient cele 4 arhetipuri: Iubita, Regina, Fetita si Stapana pentru a avea echilibru in tot ceea ce faci.

Luna aceasta noua pune reflectorul pe relatii, asa ca este cel mai bun moment sa incepi sa lucrezi la a te iubi, a te respecta suficient, si a te pune pe primul plan pentru ca energia acestei luni o sa te sustina, acesta este si motivul pentru care eu am ales ca in aceasta luna sa lucram toate aceste arhetipuri.

Din momentul in care eu am ales sa imi las viata ghidata de energia Lunii, am adus armonia atat in viata de cuplu, cat si in viata profesionala.

Traind in armonie cu Luna am inteles ca noi Femeile sunt creatoare si in noi exista atat o iubita pasionala, cat si o Regina distinsa, dar si o Fetita ce are nevoie de protectie si ajutor, dar si o Stapana ce poate sa tina in frau atat barbatul de langa ea, cat si banii si tot ceea ce are.

Te manifesti predominant ca si Iubita? Este minunat, dar nu suficient, barbatul de langa tine iti va lua energia si va disparea.

Te manifesti predominant ca si Regina? Iarasi este excelent, dar nu este suficient. Barbatul de langa tine o sa te vada atat de pretioasa si indisponibila, incat se va plictisi si va cauta ceva mai la indemana.

Te manifesti predominant ca si Fetita? Este la fel minunat , dar din nou nu este suficient pentru ca barbatul de langa tine o sa se plictiseasca sa tot aiba grija de tine.

Te manifesti predominant ca si Stapana? Este din nou foarte bine, dar nu suficient pentru ca el te va vedea ca pe mama lui si, evident, va cauta pe cineva care sa ii provoace emotii puternice si te va insela.

Asa ca daca vrei sa inveti cum sa integrezi si sa te joci cu Iubita, Regina, Fetita si Stapana, inca te mai poti alatura in programul Femeia Magnetica, doar pana la ora 17.00.

Acum tu hotarasti daca chiar vrei sa traiesti diferit, sau chiar esti atat de obisnuita cu suferinta in care ai trait pana acum.

Crede-ma , chiar se poate, eu te voi ghida zi de zi, vei invata sa traiesti in energie feminina, dar si sa pui limite sanatoase.

Metoda mea de lucru imbina intoarcerea la intelepciunea straveche in care femeile se lasau ghidate dupa calendarul lunii, lucrul cu fetita interioara, cat si cu Femeia adulta prin tehnici de psihoterapie, cat si tehnicile de lucru prin metoda constelatiilor de familie.

Am adunat in acest program experientele din intreaga mea viata , cat si tehnicile aplicate pana acum in cabinet cu clientele mele si a iesit un program spectaculos pentru care am primit recunoasterea europeana, Femeia Magnetica devenind oficial marca inregistrata la nivel European incepand cu data de 05 octombrie 2023.

Doar pana la ora 17.00 mai poti intra in Programul Femeia Magnetica.

PROGRAMUL FEMEIA MAGNETICA

Anul acesta este pentru ultima data cand vom lucra integrarea celor 4 arhetipuri, asa ca daca vrei ca noul an sa fie diferit, te asteptam alaturi de noi.

Cu iubire,

Adriana