Ti se indeplinesc usor dorintele?

Ti se indeplinesc usor dorintele?

Esti fascinata de Luna si crezi in puterea ei?

Iti stabilesti dorintele de Luna Noua si de Luna Plina, dar pe parcursul lunii te pierzi pe drum si te implici in alte activitati si, efectv, uiti de ele, iar la final constati ca acestea nu se indeplinesc?

Simti ca exista anumite zile in care energia ta este mai ridicata si altele in care ea coboara si nu intelegi de ce?

Inca din vremuri stravechi , oamenii se ghidau dupa calendarul lunii, ei stiau cand este bine sa actioneze si cand este bine sa ia o pauza,

Organizandu-ti si tu viata dupa calendarul lunii, vei avea mult mai multa claritate in privinta a ceea ce iti doresti, a ceea ce este bine sa faci sau nu.

Trainind luna de luna dupa calendarul lunii, vei sti ce vrei cu adevarat de la viata si vei avea din ce in ce mai multa claritate in privinta a ccea ce vrei sa aduci in viata ta si asupra a ceea ce vrei sa lasi sa plece de langa tine.

Cand vei invata sa iti organizezi fiecare zi dupa calendarul lunii, vei constientiza ca oboseala si stresul in care tu acum traiesti iti vin din faptul ca niciodata nu poti sa te relaxezi cu adevarat, lucru ce te face sa te simti vinovata, iar Luna te ghideaza sa actionezi, dar te indeamna sa iei si o pauza.

Pentru ca eu, de atata timp lucrez cu femei, am vazut cat este de importanta aceasta conexiune cu Luna, in cadrul Programului Femeia Magnetica , fiecare zi este ghidata dupa calendarul Lunii, iar eu urmaresc zilnic ca fetele sa primeasca indicatiile necesare in concordanta cu ceea ce este bine sau nu sa faca, am ales sa creez un instrument extrem de valoros care poate sa te ajute si pe tine , chiar daca acum nu participi la cursurile noastre si vrei sa lucrezi singura cu tine:

JURNALUL FEMEII MAGNETICE

Este o agenda ce se ghideaza dupa calendarul Lunii si iti arata in fiecare zi, ce este bine si mai putin bine sa faci.

In fiecare luna ai spatiu dedicat pentru a-ti stabili dorintele, atat de Luna Noua , cat si de Luna Plina. Iti poti lucra propriile afirmatii in fiecare luna si fiecare zi te va tine focusata maxim pe ceea ce tu vrei sa atragi in viata ta.

Din punctul meu de vedere est eo agenda pe care orice femeie ce lucreaza cu ea este necesar sa o aiba.

Descriere Agenda: Jurnalul Femeii Magnetice