Ai compasiune fata de tine?

Ai compasiune fata de tine?

Daca citesti acest articol, sunt sigura ca esti o femeie inteligenta. Sunt sigura ca iti este usor sa lasi o impresie buna in jurul tau, oamenii te percep ca fiind de incredere, esti convingatoare si o buna profesionista in ceea ce tu faci.

Dar cum stai la nivel de compasiune fata de propria persoana? Ai suficienta caldura fata de tine? Sau esti pregatita cu biciul, ori de cate ori faci ceva mai putin bun si te certi?

Daca pana acum ai fost concentrata sa iti duci atentia pe exterior si sa faci oamenii sa te placa, sa faci din ce in ce mai multe lucruri pentru a arata ca poti, pentru a primi confirmarea ca esti buna, ar fi bine sa iei o pauza si sa te uiti la tine.

Oare te placi cu adevarat? Oare cei din jurul tau ce vor face daca nu mai faci la fel de multe lucruri ca pana acum?

Vei suferi daca vei vedea ca acestia nu te vor mai placea?

Draga mea, ai nevoie sa iti dezvolti caldura de sine, pentru ca pana acum ai indreptat-o doar spre exterior, spre ceilati oameni.

Cand tu reusesti sa indrepti aceasta caldura spre tine, inseamna ca ai compasiune fata de tine, iar cand vei face acest lucru, viata ti se va schimba pentru ca ti se va amplifica  charisma personala.

Este simplu sa te evaluezi si sa vezi daca simti compasiune fata de tine, iar acest lucru il poti face, cand treci printr-o situatie mai putin placuta.

Daca inveti sa ai mai multa compasiune fata de tine, vei avea mai multa rezilienta in fata dificultatilor vietii si mai putine reactii negative la situatiile dificile.

Retine compasiunea de sine nu inseamna sa iti plangi de mila sau sa sa fii extrem de ingaduitoare cu tine.

Compasiunea de sine este sentimentul ca ceea ce ti s-a intamplat este mai putin placut, sa intelegi si sa cauti solutii, pe cand atunci cand iti plangi de mila, ti se pare nedrept, te plangi si cauti vinovatii in exterior  .

Cand ai compasiune de sine, te ierti tu pe tine cand faci ceva mai putin bun, nu te critici , dar indrepti cu iubire respectiva situatie.

Practicand compasiunea de sine, anxietatea, depresia si autocritica se reduc, avem relatii  din ce in ce mai bune cu cei din jurul nostru, facem fata mai usor evenimentelor mai putin placute, sistemul imunitar este mai bun.

Iti las mai jos un exercitiu care sa te ajute sa te evaluezi si sa afli unde esti acum si sa descoperi cum tu ai grija de tine.

Este bine sa faci aceste lucruri cand cazi in negativism:

Noteaza 5 modalitati prin care ai deja grija de tine atunci cand treci printr-o situatie dificila:

1.______________________________

2. ______________________________

3. ______________________________

4. ______________________________

5. ______________________________

Programul Femeia Magnetica , prin indicatiile zilnice  pe care tu le primesti pe telefon, te ajuta sa practici compasiunea de sine si sa iti sporesti permanent charisma personala.

Te astept pe Telegram in Grupul Femeia Magnetica unde urmeaza sa organizez (07-10.11.2023) un curs GRATUIT despre cum iti poti accesa puterea personala, astfel incat sa manifesti mai multa iubire si bogatie.

Iti las linkul mai jos pentru a te inscrie:

Retine: caldura pe care oamenii din jur o simt ca vine de la tine, este egala cu caldura pe care tu ti-o acorzi propriei persoane.

 

Cu iubire,

Adriana