Ai participat pana acum la constelatii pe arborele genealogic?

Ai participat pana acum la constelatii pe arborele genealogic?

Aseara am avut live-ul de suport cu fetele din Programul Femeia Magnetica, live in care lucram cate o constelatie, ca de fiecare data.

 

Intentia in constelatia de aseara a fost ruperea tiparului de nedreptate ce se perpetueaza din generatie in generatie in familia fetei ce a ales sa lucreze.

 

A fost o constelatie cu o incarcatura puternica, din care a reiesit ca odata vindecata relatia cu mama, se intrerupe si transmiterea acestui scenariu de viata prin care cei ce fac parte din familie sunt nedreptatiti.

 

Cu fiecare constelatie pe care o fac , sunt din ce in ce mai convinsa ca aceasta este cea mai buna cale pentru vindecarea sufletului nostru.

 

Relatia pe care noi o avem cu mama ne guverneaza relatia cu feminitatea noastra, iar odata ce aceasta relatie este privita cu iubire, compasiune si intelegere, atunci noi avem puterea de a ne privi femeia interioara cu aceeasi iubire si, automat, sa ne dam voie sa manifestam aceasta energie ce face minuni.

 

Pentru ca stiu ca exista o nevoie enorma in randul femeilor de a lucra pe relatia cu mama si pentru ca sunt convinsa ca vindecarea relatiei cu mama este cheia ce deschide realitatea vietii traita in placere si satisfactie, am ales sa organizez acest curs intensiv de 8 zile.

 

Iar daca tu inca nu te-ai inscris , te incurajez sa o faci, deoarece in cele 8 zile vei participa la 3 constelatii pe arborele genealogic si vei lucra intensiv, zi de zi impreuna cu mine, astfel incat la finalul cursului sa poti spune: „da, imi inteleg si imi accept in totalitate relatia pe care o am cu mama si imi dau voie sa las FEMEIA din mine sa se manifeste, pentru ca EU MERIT.”

Cursul va fi in perioada: 15.04-22.04

Locatia : zoom

Modalitatea de desfasurare: zilnic materiale, exercitii pe whatsapp, zilnic primesti suportul meu in grupul de whatsapp, iar  la tehnicile si materialele primite, vei avea acces pe viata.

 

Live-uri on line: 3- pe data de 15.04.2024, 17.04.2024 si 22.04.2024 (de la ora 19.00-22.00(RO)) (in care vom lucra constelatii pe arborele genealogic, pe neamul mamei si vom incheia cu o meditatie de grup). 

Constelatiile pe arborele genealogic sunt magice si iti vor aduce constientizari pe care nu ai cum sa le ai in alta varianta de terapie.

 

Sunt ultimele zile la care te mai poti inscrie la pretul de doar 400 lei/persoana,  de la 01 aprilie o sa fie 800 lei/persoana.

 

Sunt ultimele locuri si daca chiar vrei sa schimbi ceva in viata ta, profita de aceasta oferta  si:

  

DA CLICK AICI SI REZERVA-TI LOCUL 

(te vom grupa noi , daca nu ai tu o prietena cu care sa vii):

 VINDECA RELATIA CU MAMA TA SI LASA REGINA DIN TINE SA SE MANIFESTE

 

Da-ti voie sa iti traiesti propria ta viata si sa alegi puterea femeilor din neamul tau si sa eliberezi aceasta durere careia tu acum ii esti fidela.

 

Cu iubire,

Adriana