Ai vindecat rana materna?

Ai vindecat rana materna?

Rana materna este o trauma emotionala, care apare inca de cand suntem foarte mici , din cauza faptului ca noi simtim ca pe o responsabilitate sa ne facem mama fericita.

Acest lucru duce la a lua noi locul mamei noastre si la avea grija de ea, practic se schimba rolurile si devenim mama mamei noastre.

 

Pe parcursul vietii, o femeie ce nu isi vindeca rana aceasta materna va simti o rusine accentuata, se va compara in permanenta si niciodata nu va putea sa se accepte asa cum este.

Si acest lucru nu este tot, femeie ce are aceasta rana activa, va repeta pe pilot automat viata  mamei ei. Va suferi la fel ca mama ei.

 

De aceea solutia este de a incepe sa lucrezi in acest sens pentru a opri acest ciclu de repetari, pe care il duci si tu catre copiii tai.

 

Daca vei vindeca aceasta rana, nu vei mai intra in relatii de dependenta, nu vei mai avea comportamente adictive si nu it vei mai consuma viata incercand sa compensezi ceea ce mama ta nu ti-a oferit.

 

Odata vindecata rana de la mama, se vindeca relatia cu feminitatea si sexualitatea ta si vei atrage spre tine oameni maturi emotioanl si situatii ce iti  vor reflecta lumina din interiorul tau.

 

Daca inca nu te-ai inscris la acest curs intensiv, te incurajez sa o faci, deoarece in cele 8 zile vei participa la 3 constelatii pe arborele genealogic si vei lucra intensiv, zi de zi impreuna cu mine, astfel incat la finalul cursului sa poti spune: „da, imi inteleg si imi accept in totalitate relatia pe care o am cu mama si imi dau voie sa las FEMEIA din mine sa se manifeste, pentru ca EU MERIT.”

Cursul va fi in perioada: 15.04-22.04.2024

Locatia : zoom

Modalitatea de desfasurare: zilnic materiale, exercitii pe whatsapp, zilnic primesti suportul meu in grupul de whatsapp, iar  la tehnicile si materialele primite, vei avea acces pe viata.

 

Live-uri on line: 3- pe data de 15.04.2024,  17.04.2024 si 22.04.2024 (de la ora 19.00-22.00(RO)) (in care vom lucra constelatii pe arborele genealogic, pe neamul mamei). Constelatiile pe arborele genealogic sunt magice si iti vor aduce constientizari pe care nu ai cum sa le ai in alta varianta de terapie.

 

Pentru ca vreau sa ajut cat mai multe femei sa traiasca frumos, pana pe 01 aprilie, pot veni  2 persoane/bilet, asa ca pretul este de 400 lei/persoana,  iar de al 01 aprilie o sa fie 800 lei/persoana.

 

Se pare ca s-au ocupat aproape toate locurile, iar acestea sunt ultimele si daca chiar vrei sa lasi cu adevarat  aceasta povara pe care o cari in spatele tau, alege aceasta perioada magica de eliberari, astfel incat mostenirea pe care o dai mai departe copiilor tai sa fie puterea, nu suferinta femeilor din neamul tau. 

 

DA CLICK AICI SI REZERVA-TI LOCUL 

(te vom grupa noi , daca nu ai tu o prietena cu care sa vii):

 VINDECA RELATIA CU MAMA TA SI LASA REGINA DIN TINE SA SE MANIFESTE

 

Da-ti voie sa iti traiesti propria ta viata si sa alegi puterea femeilor din neamul tau si sa eliberezi aceasta durere careia tu acum ii esti fidela.

 

Cu iubire,

Adriana