Ce crezi despre bani?

Ce crezi despre bani?

Draga mea,

O femeie cu cat este mai independenta, cu atat ea poate iesi mai repede dintr-o relatie, daca aceasta nu ii mai este benefica.

De ce spun acest lucru? Pentru ca banul reprezinta putere, fie ca iti convine, fie ca nu.

Oricat ar fi cineva de charimatic, inteligent, in societatea in care traim, daca nu ai bani, nu reprezinti nimic.

Asa ca draga Femeie Magnetica, ai nevoie sa intelegi ca oricine poate avea bani, diferenta este data doar de cine crede ca poate sa aiba si cine nu.

La extrema cealalta, se afla femeia de succes, care castiga multi bani, dar care este singura si goala pe interior.

Ceea ce vreau eu sa iti spu este ca banii sunt minunati, extraordinari si ca ei reprezinta putere, este minunat sa ai cat se poate de multi, dar nu cu pretul feminitatii tale.

Pentru orice exista un pret in aceasta viata, asa ca ori de cate ori iti doresti ceva, gandeste-te daca esti pregatita sa platesti pretul respectiv.

Retine: daca pentru a face bani renunti la jumatate din viata ta, tu de fapt traiesti doar jumatate.

Dar daca tu stii de ce si cati bani vrei, vei sti cand sa te opresti, pentru ca tu stii ca nu vrei sa impresionezi pe nimeni, nu esti in competitie cu nimeni si nu te intereseaza ce fac altii.

De aceea, o femeie ce traieste din pol feminin are bani, dar si armonie in viata sa, pentru ca ea stie ca merita toate aceste lucruri. O astfel de femeie priveste cu admiratie ceilalti oameni care castiga mai mult decat ea si se inspira de la ei si o astfel de femeie stie ca poate banii nu ii garanteaza drumul spre fericire, dar lipsa lor sigur ii asigura o viata trista. 

De asemenea, aceasta femeie ce traieste din energie feminina vindecata stie clar ce isi doreste de la viata si chiar daca este constienta ca nu poate sa le aiba pe toate in aceasta viata, daca ar fi sa aleaga ceva, alege sa fie bogata, pentru ca dupa aceea va gasi mult mai usor o cale de a repara si alte aspecte ale vietii tale.

Prin urmare, draga Femeie Magnetica, daca vrei sa lucrezi cu tine pentru a atrage din ce in ce mai multa abundenta in viata ta, vino la o intalnire 1/1 cu mine si permite-mi sa te ghidez pentru a invata cum sa te manifesti din acest feminin vindecat care o sa iti deschida portile vietii traia in placere si satisfactie.

PROGRAMEAZA O INTALNIRE 1/1- GRATUITA

Te astept cu drag,

Adriana