Ce parere ai despre magie?

Ce parere ai despre magie?

Magia este o manipulare a energiilor, in scopul unui efect dorit.  Este un instrument extrem de puternic, dar si periculos, pe care îl putem folosi pentru a obține ceea ce ne dorim de la univers.

Magia ne poate da un sentiment de control pe care ni l-am dorit din totdeauna, pentru ca de cele mai multe ori, suntem marcate de experientele  noastre din trecut, pe care le lasam să definească cine suntem astăzi.

Singura persoană care controlează curgerea vieții noastre suntem noi însene. Magia ne oferă acea putere de care avem nevoie nu doar pentru a ne schimba viața, ci și pentru a reincepe complet o nouă călătorie pe drumul acesta numit viata.

Secretul magiei este liniștea. Daca reusesti sa blochezi orice distragere a atenției și sa stabilesti intenția,  magia se pune în mișcare, isi dă drumul și odata ce apar rezultate, încrederea ta în ea devine din ce in ce mai mare.

Vrăjile nu sunt altceva decât direcționarea energiilor acolo unde avem nevoie de ele, numai ca energia este, de asemenea, circulară, ceea ce înseamnă că odată ce a fost aruncată, se va întoarce întotdeauna. De aceea cand faci un act magic, nu incalca niciodata liberul arbitru al altcuiva, nu face niciodata rau cuiva.

Magia nu este nici buna, nici rea, intentia noastra este buna sau mai putin buna. Magia doar consta in manipularea voita in interesul celui ce o pracatica a energiilor subtile care ne inconjoara pentru atingerea scopului propus, aceste energii nefiind nici bune si nici rele – ele doar exista

De aceea, tot ceea ce iti doresti, incheie cu : „Fie ca tot ceea ce eu imi doresc acum sa se intample daca este spre binele meu suprem cel mai inalt pe toate planurile”.

La fel ca orice alt instrument, magia este necesar sa fie folosită în mod corect pentru a evita potențialul haos și distrugerea.

Asa ca daca vrei sa aduci magia in viata ta si sa traiesti asa cum iti doresti, vino in grupurile mele nou formate pentru ca in perioada 07.11-10.11.2023 , in aceste grupuri voi organiza un minicurs gratuit pe care l-am numit: ” 2024- Eu sunt iubire si bogatie” . In acest minicurs  vreau sa iti dau tehnici prin care sa te pregatesti pentru ca in noul an sa traiesti exact asa cum iti doresti.

GRUP TELEGRAM: FEMEIA MAGNETICA

cat si in

GRUPUL DE WHATSAPP: FEMEIA MAGNETICA

Cu iubire,

Adriana