Repeti trecutul din neamul tau?

Repeti trecutul din neamul tau?

Intocmirea arborelui genealogic este primul si cel mai important pas pe care tu ai nevoie sa il faci astfel incat sa poti sa traiesti din energie feminina vindecata.

Cat de mult vei lucra pe amplificarea energiei feminine, a energiei sexuale, daca nu iti vindeci radacinile, norul karmic din neamul tau te va urmari mereu si te va lovi atunci cand tu te astepti mai putin.

Gandeste-te logic: o planta ce are radacinile bolnave nu are cum sa fie frumoasa si sa se dezvolte armonios. La fel suntem si noi.

De aceea este primordial sa iti cunosti si sa iti accepti neamul din care faci parte, radacinile din care te tragi.

Dar ca acest lucru sa se intample este necesar sa iti faci arborele genealogic, sa iti cunosti neamul in totalitate cat si conditiile cu care ei s-au confruntat la momentul respectiv si i-au facut sa actioneze intr-un anume fel.

Pe parcursul calatoriei in trecutul neamului din care faci parte, este bine sa iei in considerare cateva aspect ce iti vor aduce lumina:

💎Care era situatia parintilor mei la momentul conceptiei?
💎Ce anume din istoria parintilor mei motiveaza crearea unui copil?
💎Ce anume rezoneaza cu situatia  socio-economica a parintilor mei?
💎Care este situatia bunicilor mei in momentul conceperii mele?
💎Care este situatia familiei extinse? (adica a unchilor, matusilor, din partea mamei si a tatalui si averilor, verisoarelor mele)
💎 Care sunt evenimentele familiale importante?
💎 A existat o sarcina in acelasi moment in familia apropiata?
💎A existat o alianta, o casatorie, o expatriere, o schimbare de meserie la momentul conceperii mele?
💎 Cine ce face in momentul in care copilul este conceput? De ce?
💎Exista cauze genealogice pentru ceea ce se intampla la momentul conceperii mele?

Raspunzandu-ti la aceste intrebari vei descopei ca exista cauze genealogice in tot ceea ce tu acum traiesti, pentru ca intotdeauna este un determinism genealogic in crearea copilului.

Acesta este motivul pentru care fiecare individ este unic pentru ca fiecare conceptie corespunde unui moment anume in istoria familiei tale, in istoria tarii in care te-ai nascut, in istoria mondiala si in istoria pamantului si a cosmosului.

Asa ca daca esti hotarata sa intelegi de ce traiesti asa cum traiesti si sa schimbi odata programul automat dupa care functionezi si sa poti trai fericita, sa atragi un barbat asa cum ti se cuvine si sa fii prospera in aceasta viata, incepe sa iti cureti radacinile.

Acest lucru il facem noi in cursul intensiv Amplifica-ti Energia Feminina prin Armonizarea Relatiei cu Strabunii Tai.

 

Te astept cu drag,

 

Love