Ce simti fata de familia ta?

Ce simti fata de familia ta?

Hai sa iti spun: trairile puternice, precum ura sau furia, apar atunci cand o miscare timpurie catre un membru din neamul nostru a fost intrerupta, iar noi nu am putut merge mai departe.

Ura si furie ne protejeaza de durerea iubirii pierdute. Ele pot fi intelease ca fiind celalata fata a iubirii.

Tu niciodata nu vei putea sa te manifesti din energie feminina vindecata si sa ai o viata linistita atata timp cat in nemul tau exista neiertari, exista inversiuni de loc, exista stramosi al caror loc nu mai este recunoscut in neamul tau.

Emotiile de  furie, respectiv de ura la adresa unui membru din familia ta te tin legata de acel moment din trecutul tau sau te fac sa repeti  la nesfarsit trecutul neamului din care tu faci parte.

Ambele emotii arata ca inca miscarea catre membrul respectiv din arborele tau genealogic este intrerupta si iti creeaza iluzia de a fi deasupra acestuia.

In meditatiile pe care noi le facem pe arborele genealogic, cat si in constelatii, folosim acele fraze vindecatoare care te ajuta sa te intelegi , sa iti intelegi comportamentul actual si sa redai locul firesc fiecarui membru din neamul tau.

Toate cuvintele pe care noi le folosim in ritualurile de echilibrare a energiei ce vine din neamul nostru au puterea de a alunga ura si furia si de a lasa loc iubirii neconditionate.

De ce este este important sa le sublimam in iubire?

Pentru ca ura, furia leaga victima de agresor, iar victima se elibereaza de agresor doar atunci cand se retrage.

Cand face acest lucru, victima reda agresorului responsabilitatea propriului suflet si a propriului destin. Este o forma de respect.

In acest mod victima se elibereaza. Retragerea din fata agresorului si a faptei sale da forta si din a fi victima , persoana respectiva capata puterea de a actiona.

Prin urmare, noi este necesar sa repunem lucrurile in ordine fireasca in neamul din care facem parte si sa lucram pe a intelege ca fiecare individ dintr-un sistem are un drept egal cu toti ceilalti de a apartine iar acest lucru este valabil si pentru vii si pentru morti.

Toate avem in neamul nostru stramosi care au fost uitati sau eliminati pentru ca celor de la vremea respectiva sau poate si celor de acum li s-a parut sau li se pare ca acestia au facut ceva gresit si au fost identificati ca fiind „ticalosi, nenorociti, alcoolici sau imorali”. Numai ca nimeni nu este superior nimanui, indiferent stilul de viata pe care il alege pentru ca sufletul familiei nu distinge intre bine si rau, pentru ca asa numitul „rau” nu este altceva decat o fateta a multiplicitatii din care binele isi extrage forta iar in lipsa raului nu exista bine.

In constelatiile pe arborele genealogic vei aduce acest echilibru in neamul tau.

Love ❤️