Chiar vrei sa traiesti diferit?

Chiar vrei sa traiesti diferit?

Autosabotarea o practicam din obisnuinta, ghidate de cele mai multe ori de vocea din capul nostru, care tipa cat este de nemultumita de noi , care ne spune ca suntem incapabile, ca nu meritam.

De cele mai multe ori, acceptam si ne resemnam si alegem sa ne traim viata in bataia vantului, crezand ca totul asa este normal sa fie asa cum este.

Ceea ce este bine sa intelegi este ca dusmanul tau nu este in afara ta, este in tine.

Tu esti cea care isi pune bete in roate, care isi da cu stangul in dreptul. Si chiar daca pare ilogic ca tu sa fii propriul tau dusman, acesta este adevarul , iar toaste aceste lucruri se intampla atata timp cat ranile din copilaria ta nu sunt vindecate.

Frica, lipsa motivatiei si a vointei te duc sa consolidezi din ce in ce mai mult programul EU NU MERIT, EU NU SUNT SUFICIENT DE BUNA, LUMEA ESTE REA, iar acestea prind radacini din ce in ce mai adanci in subconstientul tau si devin structura ta de persdonalitate.

Vestea buna ca este ca mintea noastra poate fi reformatata, numai ca acest lucru este de durata, acesta este motivul pentru care eu am creat Programul Femeia Magnetica, ce dureaza 6 luni.

Impreuna cu mine, lucrezi cu neamul stramosesc, relatia cu parintii si iti integrezi intr-un mos sanatos radacinile. Lucram saptamanal prin tehnica constelatiilor pe arborele genealogic, iar vindecarile sunt absolut miraculoase.

Ajuti fetita interioara sa creasca inconjurata de iubirea ta. O ajuti sa isi vindece ranile si sa zambeasca din nou.

Ii dai voie Femeii din tine sa straluceasca si inveti cum sa manifesti cele 4 arhetipuri: Regina, Fetita, Iubita si Stapana, astfel incat sa atragi si sa poti pastra o relatie cu barbatul potrivit.

Te aliniezi fazelor Lunii si inveti sa iti amplifici puterile prin conectare cu elementele naturii.

Lucrezi pe relatia cu banii si inveti sa atragi din ce in ce mai multi si sa ii multiplici.

Inveti sa practici ritualuri magice si sa iti folosesti puterea personala pentru a atrage spre tine: iubirea, partenerul potrivit, mai multi bani.

Te restructurezi la cel mai profund nivel si inveti sa te transformi in propriul tau observator, astfel incat deciziile sa le iei prin prisma sufletului tau.

Ceea ce iti pot spune este ca acest program este extrem de complex, dar nu este pentru oricine.

Eu accept doar fetele ce sunt dispuse sa lucreze cu ele si sa isi schimbe viata. Nu este un program usor, este nevoie sa iti acorzi timp si energie, iar acest lucru tu il vei face doar daca dorinta ta de schimbare este suficient de puternica.

Oare tu chiar vrei cu adevarat sa traiesti diferit?

 

PROGRAMEAZA O INTALNIRE GRATUITA 1/1 CU MINE SI VOM VEDEA!

 

Cu iubire,
Adriana