Coincidenta sau repetitie?

Coincidenta sau repetitie?

Poate ca intr-o zi ai fost victima unui accident usor sau mai grav, care ar fi putut sa te coste viata, pentru ca ai uitat sau ai lasat pentru mai tarziu ceva ce ar fi trebuit sa faci.

Dar, daca te gandesti mai bine la acel moment si cercetezi ce s-a intamplat in arborele tau genealogic, vei fi surprinsa sa descoperi ca ziua respectiva este comemorarea unui eveniment important din familia ta, de exemplu moartea sau inmormantarea unei persoane.

Este semnul ca accidentul tau nu se datoreaza hazardului, ci este legat de o inatmplare familiala care te priveste de aproape.

Odata stabilita aceasta legatura, daca iti faci arborele genealogic completat cu evenimentele importante din viata ta, vei vedea foarte probabil ca la aceleasi date apar repetari ale unor evenimente placute sau tragice, adesea semnificative pentru o pierdere sau un doliu nefacut.

In cazul acesta, este bine ca tu sa faci acum doliul acelui eveniment, pe o alta cale, de exemplu, printr-o inmormantare simbolica sau cerandu-ti ieratre si facand sa „revina” in gand stramosul si rejucand in amintire situatia, cu un alt sfarsit.

Acest lucru iti va permite sa pui capat tensiunilor launtrice care, asemenea unor taciuni incinsi trec din generatie in generatie arzand in acelasi timp, in trecere, toate mainile.

Daca te-ai hotarat sa rupi acest lant de repetari nedorite in neamul tau, te invit sa ccesezi cursul : „Amplifica-ti Energia Feminina prin Armonizarea Relatiei cu Strabunii Tai” si vei primi toate informatiile necesare si tehnicile ce te vor ajuta sa iti traiesti viata ta, fara a te mai lasa condusa de „atasamentul bolnavicios pentru suferinta neamului tau”.

Love