Crezi in tine?

Crezi in tine?

Draga mea,

Daca ma urmaresti de mai mult timp si esti familiarizata cu stilul meu de lucru, ai observat ca eu mereu spun ca doar atunci cand intentia si actiunile tale sunt armonizate, tu vei putea crea realitatea pe care ti-o doresti.

Dar ce inseamna acest lucru , mai exact?

Armonizarea comportamentului inseamna sa arati Universului , prin actiune, ceea ce crezi ca meriti, pentru ca modul in care te comporti este o oglinda directa a sentimentului propriei tale valori, iar acest lucru il afirm pentru ca manifestarea nu este o experienta pasiva. Ai nevoie ca tu sa fii proactiva pentru a atrage lucrurile pe care le doresti in viata ta.

Asa ca , daca vrei sa schimbi ACUM ceva in viata ta, comporta-te in felul in care ar face-o sinele tau din viitor, dar ca sa faci acest lucru ai nevoie sa iesi din zona de confort in care te afli , pentru ca magia acolo se intampla.

Iar cand vei capata abilitatea de a declansa magia in viata ta, magnetismul tau se amplifica, numai ca pentru acest lucru ai nevoie de munca zilnica.

Nimic nu se intampla pur si simplu, lucrurile se intampla daca tu te implici cu adevarat in acest proces

Tocmai pentru fiind extrem de ocupata, uneori vei fi tentata sa renunti , asa ca este nevoie ca zilnic sa ai pe cineva aproape care sa te aduca pe drumul pe care este nevoie sa mergi pentru ca ceea ce tu ai acum in minte, sa devina realitate. Mediul in care tu esti in tot acest timp, oamenii cu care interactionezi, sunt in stransa legatura cu ceea ce vei materializa.

Asa ca daca esti hotarata sa schimbi ceva in viata ta, daca vrei sa inveti cum sa traiesti din energie feminina vindecata, sa iti pastrezi energia sexuala la cote ridicata, sa atragi abundenta in toate aspectele vietii tale, sa fii iubita, respectata si dorita, programeaza o intalnire gratuita 1/ 1 cu mine sau cineva din echipa mea si hai sa vedem daca metoada mea de lucru este potrivita cu tine

 

CLICK AICI PENTRU A PROGRAMA O INTALNIRE GRATUITA

Cu iubire,

Adriana