Cum a fost 2023 pentru tine?

Cum a fost 2023 pentru tine?

A inceput o noua saptamana, Femeie Magnetica!

Bine ai venit pe taramul Placerii si Satisfactiei!

Cum rezonezi cu ceea ce am spus mai sus?

Daca acum esti intr-o perioada din viata ta in care simti ca timpul trece rapid, iar viata ta merge din rau in mai rau, afla ca unul din motivele pentru care noi repetam la nesfarsit experintele din trecutul nostru este si din cauza faptului ca la momentul respectiv nu ne-am ocupat sa intelegem ce se intampla si sa integram in mod corect respectiva experienta.

Vestea buna este ca se poate face si acum, numai tu sa vrei sa faci acest lucru.

Cu cat devenim mai constiente ca astfel de situatii au existat in viata noastra inca din mica noastra copilarie si am continuat pana acum la maturitate sa ne impotrivim, sa le respingem sau sa fugim de ceea ce simtim cu adevarat, ascunzandu-ne sub diverse comportamente de fatada, nu facem decat sa le generam din nou si din nou si din nou.

Aceasta tensiune pe care tu o ai in interiorul tau este necesar sa inveti sa o eliberezi, iar acest lucru il poti face, fie singura, fie ghidata de cineva.

Eliberarea emotionala ne ofera spatiul necesar pentru a simti intregul spectru de emotii pe care le continem, permitandu-le sa se elibereze si astfel noi sa ne putem mentine o frecventa ridicata.

Prin urmare, ca tu sa manifesti ceea ce iti doresti, ai nevoie sa inveti sa iti cultivi aceasta deprindere de a curata continuu orice program pe care vezi ca il ai implementat la nivelul tau subconstient si care ruleaza si iti saboteaza prezentul.

Acest lucru este o forma de a-ti manifesta iubirea fata de propria persoana.

Daca tu te-ai obisnuit sa afisezi acea pozitivitate toxica de fatada, nu faci decat sa transmiti: eu imi pun acum machiajul de femeie pozitiva, dar sufletul meu urla de durere.

Energia nu minte niciodata. E ca si cand iti pui un parfum scump si nu te-ai spalat de o saptamana.

Asa ca tocmai pentru ca Luna incepe sa descreasca, te invit sa fii atenta la ceea ce tu simti cu adevarat si sa eliberezi in fiecare zi.
Daca acum spui, ok, dar cum fac acest lucru?Ai multe variante: poti lucra si singura, daca esti autodidacta, dar este mai dificil.Poti sa practici zilnic meditatia, imagineaza-ti ca ai acum in fata ta persoana sau situatia ce acum te deranjeaza si imagineaza-ti cum te desprinzi si lasi sa plece din tine.Fa cat mai mult sport, inconjoara-te de oameni care simti ca au o frecventa ridicata, pastreaza zilnic contactul cu fetita interioara, onoreaza-ti neamul stramosesc sau apeleaza la un terapeut care sa stie cum sa te ghideze in acest proces.Metode exista, important este ca tu sa constientizezi ca vrei sa traiesti diferit, adica in placere si satisfactie si sa iti promiti tu tie ca de acum inainte sa lucrezi continuu cu tine.Cu cat vei lucra mai mult cu tine, cu atat vei vedea ca schimbarea este din ce in ce mai evidenta, dar iti atrag atentia ca este posibil ca binele acesta sa te sperie si sa ai instinctiv dorinta de a te sabota pentru a te intoarce acolo unde ai fost, de aceea ai nevoie de prezenta si lucru continuu.

Pentru ca anul acesta pentru mine a fost extraordinar, vreau ca acum pe final de an sa daruiesc, cu toata iubirea mea, din experinta pe care o am in lucrul cu femeile si am hotarat sa   ma vad intr-o intalnire gratuita, de 60 minute, cu fiecare fata ce isi doreste sa lucram impreuna:

Daca vrei sa vezi daca se potriveste ceea ce eu fac cu tine, da click aici si programeaza-te

CLICK AICI

Sunt sigura ca te-ai plictisit sa afisezi masca de femeie puternica.
Vulnerabilitatea este o manifestare a feminitatii. Adu-ti aminte de un moment cand te-ai intalnit cu o prietena si ti-ai dat voie sa plangi, sa spui ce ai pe suflet, sa te descarci. Iti amintesti de ce ai facut acest lucru?
Sigur pentru ca ai simtit compasiune din partea ei, te-ai simtit in siguranta si ti-ai permis sa te eliberezi.
Acest lucru ai nevoie sa faci TU cu TINE, zilnic.
Alege ca saptamana ce tocmai a incept sa o traiesti in placere si satisfactie!
Fii lumina, trimite lumina in jurul tau! Tine minte: energia nu minte niciodata, indiferent cate filtre ai folosi

Te astept cu drag,

Adriana