Cum ai conexiunea intima cu partenerul tau?

Cum ai conexiunea intima cu partenerul tau?

De cele mai multe ori, pe masura ce timpul trece, se instaleaza rutina in relatia de cuplu, iar intensitatea atractiei sexuale se diminueaza, in timp disparand cu desavarsire.

Faptul ca multe femei nu reusesc sa fie prezente 100% in respectivul moment si nu stiu sa se relaxeze cu adevarat, le indeparteaza din ce in ce mai mult de a simti ceea ce reprezinta, in realitate, actul sexual.

 

De aceea, in tantra, conexiunea intima dintre parteneri este sacralizata si este tratat ca ceva sfant, punandu-se mare accent pe a invata partenerii sa fie maxim prezenti in ceea ce fac.

 

Vreau sa iti las in continuare o tehnica ce implică concentrarea atenției tale asupra senzațiilor fizice din corpul tău în timpul actului sexual sau al auto-stimulării.

 

În loc să te concentrezi exclusiv asupra gândurilor sau așteptărilor legate de plăcere, prin acest exercitiu, inveti să fii prezentă și să te bucuri de senzațiile fizice din momentul prezent.

 

Asa ca te invit sa pui in aplicatie pasii de mai jos, cand vei fi cu iubitul tau sau te auto-stimulezi si sa imi spui cum a fost:

 

1. Relaxează-te: Așază-te într-o poziție confortabilă și eliberează-ți mintea de gânduri sau preocupări. Poți să stai întinsă pe spate sau într-o altă poziție care îți este comodă.

2. Concentrează-te: Începe să-ți concentrezi atenția asupra senzațiilor fizice din corpul tău. Simte contactul pielii tale cu patul sau cu partenerul tău, senzația aerului pe pielea ta, și alte senzații tactile.

3. Explorare: Fii curioasă și deschisă în explorarea senzațiilor din corpul tău în timpul actului sexual sau al auto-stimulării. Simte fiecare atingere, fiecare mișcare și fiecare senzație în mod conștient și prezent.

4. Respirație: Utilizează respirația pentru a-ți întări conexiunea cu corpul tău și pentru a amplifica senzațiile. Respiră adânc și conștient, lăsându-te să te conectezi cu plăcerea și conștiența ta sexuală.

5. Acceptare: Fii deschisă și acceptantă cu privire la toate senzațiile pe care le experimentezi, fără să te judeci sau să-ți impui așteptări. Fiecare senzație este o parte valoroasă a experienței tale sexuale și merită să fie explorată în profunzime.

 

Practicarea acestui act de prezenta iti va aduce o nouă profunzime și conștiență în experiența ta sexuală, ajutându-te să te bucuri de fiecare moment într-un mod mai profund și mai intens.

Cu cat vei invata mai multe practici din tantra, cu atat iti vei imbunatati atat relatia cu partenerul tau, cat si cu tine si vei capata puterea de a folosi aceasta forta imensa a energiei sexuale in indeplinirea dorintelor tale.

 

Cu iubire,

Adriana