De ce fel de barbat te simti atrasa?

De ce fel de barbat te simti atrasa?

Parintii tai nu sunt singurii care te-au invatat cum sa iubesti. Inca din copilarie, filmele, televizorul, muzica, povestile pe care le-ai ascultat sau citit ti-au facut o idee in privinta a ceea ce inseamna iubirea.

Din modul cum tu ai fost invatata in copilarie sa percepi iubirea, mai tarziu, la maturitate vei cauta iubirea exact dupa aceste programe, mai mult decat atat, primele relatii pe care tu le-ai avut dicteaza modul cum tu vei cauta toata viata ta iubirea.

Din momentul in care tu iti intelegi programele pe care le ai implementate la nivel subliminal, nu vei mai avea nevoie de acea perfectiune imaginara pe care tu o cauti in relatiile tale de iubire. In acel moment vei fi dispusa sa pleci la drum alaturi de un partener cu care sa descoperi acea iubire ce infloreste incet , frumos si dureaza o eternitate.

Cu cat vei lucra mai mult cu tine, vei intelege de ce te simti atrasa de un anume tip de barbat si care este programul ce se afla in spatele acestei dorinte pe care o ai, pentru ca de cele mai multe ori se crede ca exista ghinon in relatii, dar adevarata problema consta tocmai in faptul ca se ignora programele pe care noi le avem implementate la nivelul subconstientului nostru.

Asa ca daca vrei sa intelegi cele 5 tipare de barbati (rebelul, indisponibilul, protejatul, aventurierul si opulentul) si de ce te simti atrasa de unul anume, vino pe data de 27 februarie la webinarul GRATUIT, EU MERIT SA FIU IUBITA, webinar ce se va tine in grupul de facebook, Femeia Magnetica.

Si pentru ca intram in luna femeii, am pregatit un cadou de martisor pentru tine, sub forma unui e-book gratuit, pe care ti-l voi oferi in timpul acestui webinar si in care vei gasi tehnici utile pentru a-ti activa puterea ta personala.

Cu iubire,

Adriana