Cum schimbi programul de abundenta din neamul tau?

Cum schimbi programul de abundenta din neamul tau?

Poate ca te-ai saturat sa repeti situatiile cu care s-au confruntat strabunii tai si nici macar sa nu ai puterea de a face ceva diferit, pentru ca pur si simplu nu stii cum functioneaza aceasta energie ce vine din trecutul familiei tale, nu intelegi inca puterea din arborele tau genealogic.

Chiar daca acum simti ca nimic nu ti se leaga in viata ta si te simti precum un soricel ce se invarte in cerc si esti obosita in a mai incerca iar si iar alte tehnici si esti pe punctul de a te resemna ca pentru tine nu are cum sa existe o viata ce poate fi traita in placere si satisfactie, vin acum cu o veste extraordinara!

Tu poti trai viata pe care ti-o doresti, poti avea relatia de iubire la care ai visat, te poti bucura de abundenta in tot ceea ce faci si acest lucru permanent, cu o singura conditie: sa iti vindeci radacinile. Tu poti trai viata pe care ti-o doresti, poti avea relatia de iubire la care ai visat, te poti bucura de abundenta in tot ceea ce faci si acest lucru permanent, cu o singura conditie: sa iti vindeci radacinile.Asa ca te invit sa incepi sa lucrezi cu tine pentru a nu mai repeta greselile strabunilor tai si sa te desprinzi de aceste tipare repetitive din neamul tau, dar ca ca acest lucru sa se intample este necesar sa intelegi ce exista in familia ta, ce s-a repetat pana acum si unde este aceasta sursa.

Acesta este motivul pentru care fiecare om ar fi bine sa isi analizeze arborele generalogic si sa fie constient de aceasta incarcatura karmica pentru a intelege care este sursa acelei energii pe care a preluat-o automat.

Pentru ca traim intr-o lume guvernata de bani si pentru ca banii chiar aduc fericirea si o intretin, te invit sa parcurgi exercitiul de mai jos pentru a intelege ce ai mostenit tu la nivel subtil de la familia ta, din punct de vedere financiar:

In unele familii se crede ca „Banii sunt facuti pentru a fi cheltuiti” iar in altele „E mai bine sa economisesti pentru a avea in caz ca se intampla ceva”, asa ca te invit sa bifezi cu „da” sau „nu”, afirmatiile de mai jos pentru a vedea care este programul pe care tu il ai implementat referitor la bani:

1. Banii sunt facuti pentru a fi cheltuiti pe calatorii, bijuterii, petreceri cadouri, distractii, etc
2. Banii sunt facuti pentru a fi atat cheltuiti pentru placerile zilnice, dar si economisiti in depozite, achizitii  imobiliare, aur, etc respectiv investiti pentru a avea o stabilitate financiara
3. Banii sunt necesari pentru a „a arata ” ca ai reusit in viata, ca ai un anume statut social.
4. Banii sunt un mijloc de a-i face pe altii fericiti.
5. Banii inseamna inainte de toate siguranta zilei de maine.
6. Banii sunt in primul rand un motiv de mandrie.
7. Banii se economisesc pentru zile grele
8. Mai bine sarac , dar cinstit, decat bogat si rau.
9. Banii se cheltuiesc toti pentru a te asigura ca nu i-ai pierdut.
10. Banii sunt din belsug, vin atat cat este nevoie si cand este nevoie

Te invit acum sa raspunzi la urmatoarele intrebari:

1. Cine a avut cei mai multi bani in familia ta?
2. In ce fel a castigat acesti bani?
3. Ce se spunea despre aceasta persoana?

Exercitiul de mai sus iti permite sa iti evaluezi felul cum tu te raportezi acum la bani, sa intelegi ce emotii se nasc in mintea ta prin prisma relatiei pe care tu o ai cu banii.

Mergi si mai adanc acum in familia ta si adu-ti aminte cine vorbea cel mai des despre bani acolo si ce anume spunea pentru a patrunde din ce in ce mai profund sa intelegi de unde vin aceste programe pe care tu le ai in momentul prezent si cum le poti schimba.

Love