De ce oamenii intra in relatii extraconjugale?

De ce oamenii intra in relatii extraconjugale?

Cand o persoana a fost abuzata in copilarie de parintii sai va avea o mare teama de partenerul sau si in adancul sufletului sau va crede ca si acesta o va rani si isi va spune: „Daca am nevoie de el, atunci cu siguranta voi suferi”.

O astfel de persoana alege sa faca fata acestei frici prin relatii extraconjugale, „prietenii”cu sexul opus, cat mai multe.

Cum recunosti acest pattern?

O astfel de persoana este mai tot timpul suspicioasa si precauta in relatia cu partenerul. Este extrem de precauta. Se gandeste mereu ca poate fi ranita, mintita, tradata, furata, manipulata. Ii este imposibil sa aiba incredere in partener si se seteaza ca este o chestiune de timp pana va fi inselata, tradata, folosita, ranita.

Ce face o astfel de persoana?  Insala ea prima pentru a-si pedepsi preventiv partenerul, sa se asigure ca nu este luata de „fraiera”.

O  astfel de persoana domina, ca sa nu fie ea dominata, pentru ca in adancul sufletului ei, ea simte durere, furie, frica, nevoie de razbunare si pedeapsa.

Pentru o astfel de persoana intimitatea si siguranta emotionala in relatie reprezinta concepte abstracte, lucruri pe care nu le-a trait simtit in familia de baza.

Tocmai pentru ca totul pleaca din copilaria noastra, iti las mai jos o meditatie magica de conectare cu copilul interior care te va ajuta sa aduci linistea de care el are atat de multa nevoie:

MEDITATIE DE CONECTARE CU COPILUL INTERIOR

( MEDITATIA ESTE GRATUITA)

Iar daca vrei sa lucrezi mai mult cu tine si sa practici regulat meditatia si sa fii in acord cu esenta ta divina pentru a primi claritatea necesara in privinta a ceea ce vrei sa faci.

Da click pe linkul de mai jos si cumpara acest pachet magic cu meditatii:

PACHET MEDITATII: MANIFESTAREA FEMININULUI VINDECAT

 

Mai mult decat atat, vei primi accesul GRATUIT pentru 1 luna in PROGRAMUL FEMEIA MAGNETICA , abonamentul silver.

Fara lipsa de modestie, este cel mai complex program de dezvoltare personala pentru femei ce exista la ora actuala pe piata si doar aici vei invata sa traiesti dupa calendarul Lunii, iti vei vindeca trecutul, vei opri repetarile nefaste din neamul tau, vei invata sa manifesti constient Femeia Vindecata din tine si vei aduce abundenta si iubirea in viata ta,

PROGRAMUL FEMEIA MAGNETICA

Te astept cu drag,

Cu iubire,

Adriana