Descopera efectul regresiei intr-o viata anterioara

Descopera efectul regresiei intr-o viata anterioara

Femeia in energie femina autentica poate sa isi contina toate trairile si dorintele, chiar si pe cele pentru care ea se judeca iar aceasta energie se activeaza prin abandonarea completa a ei in corp, in a-si simti toate emotiile. In acel moment ea va putea sa isi trezeasca pantecul pentru a primi masculinul, prosperitatea si increderea in viata, pentru ca acela este momentul in care ea a atins maturitatea feminina, a invatat cum sa se cunoasca cu adevarat si este in contact cu adevarul ei cel mai profund.

Cand femeia este pe deplin conectata cu corpul ei, ea intra intr-o zona de maturitate feminina, iar din aceasta perspectiva ea se cunoaste pe sine cu adevarat, ea este in contact cu adevarul ei cel mai profund, nu cu cele pe care le-a invatat din durerea pe care a trait-o pana atunci in viata sa.

Cand a atins maturitatea feminina, acea femeie si-a inteles si integrat durerea si traumele din trecutul sau, a inteles ca ea este atat cauza cat si efectul la tot ceea ce traieste.

Femeia, in adevarata ei feminiatate, este cea care trezeste viata, senzualitatea, trezeste nevoile ei cele mai profunde. Ea este constienta de tot ceea ce are in interiorul ei , este constienta de toate partile ei abandonate , de copilul interior din ea, de temerile si fricile ei.

Tocmai pentru ca accesul la aceasta constienta se capata in timp si lucrand pe mai multe paliere: odata intelegand si vindecand trecutul si in acelasi timp lucrand cu prezentul tau, este necesar sa ne intelegem si relatiile karmice pe care le-am avut deoarece ele vin sa ne invete in primul rand sa ne iubim.

Referitor la karma, ai nevoie sa stii ca noi avem:
Karma personala : totalul de fapte, ganduri , cuvinte pe care noi le-am creat in aceasta viata, cat si in vietile anterioare, ce produc o energie negativa. In momentul prezent, cand noi gandim, vorbim sau actionam impotriva legilor universului nu facem decat sa amplificam aceasta karma care la un anumit moment dat se va intoarce catre noi si catre urmasii nostri.
karma de neam: este o suma de fapte, ganduri, cuvinte ce provin din vietile anterioare, dar  nu a unui om ci a intregului lui neam.

Deci pe langa energia negativa pe care noi o creem intr-o viata mai exista si totalul energiilor create de cei din neamul nostru care vin catre noi. Pare infricosator, nu?

Toata aceasta energie noi avem nevoie sa o curatam si sa o transformam in lumina, pentru ca ea ne blocheaza din a ne manifesta in aceasta viata la potentialul nostru cel mai inalt.

Ceea ce mai este foarte important ca tu sa stii este ca atunci cand ai intrat intr-o relatie, esti afectata direct de karma partenerului tau (karma lui si karma neamului lui). In aceasta karma se afla: energie negativa, neiertari, frici, entitati negative,  juraminte, de obedienta, de saracie, de castitate, apartenenta, blesteme, programe negative, magie, judecati gresite, trauma, sinucideri, crime, scheme de gandire, obiceiuri disfunctionale, tabieturi , ticuri daunatoare, datorii fata de alte persone, animale, natura sau divinitate, datorii fata de sexualitate.

Asa ca inainte de a lucra pe amplificarea energiei feminine, este de lucrat pe curatarea si integrarea trecutului.

Pentru ca te-ai nascut si ti s-a permis sa te nasti , ai o datorie fata de tine sa iti inveti lectiile de viata si, in acelasi timp, la neamul tau sa il ajuti sa se mantuie.

Adica tu chiar daca reusesti sa iti cureti karma ta si nu faci nimic pentru karma de neam, aceasta tot va veni dupa tine si te va bantui.

Iti las mai jos un ritual extrem de puternic pentru a trimite lumina spre karma ta si a neamului tau:

Ritual pentru a trimite lumina catre karma ta si karma de neam:

Ai nevoie de: 9 lumanari pe care le pozitionezi in cruce, cristalele tale purificate si incarcate de tine, cel putin o icoana:

– Iti inchipui karma ta personala cat si karma neamului tau ca doi nori care te inconjoara.
– Iti imaginezi cum iei acesti nori si ii impingi in lumina lumanarilor si spui:

Acum spune: se anihileaza cu lumina si iubire toate programele, schemele pe care le port din trecut, cum ar fi:
energie negativa, neiertari, frici, entitati negative,  juraminte, de tot felul, blesteme, programe negative, magie, judecati gresite, trauma, sinucideri, crime, scheme de gandire, obiceiuri disfunctionale, daunatoare, datorii fata de alte persone, animale, natura sau divinitate, datorii fata de sexualitate (mai poti adauga tot ce consideri tu).

Trimit lumina in trecut catre karma mea si karma mea de neam si le curat.

Simte cum flacara generata de aceste lumanari iti amplifica lumina si energia personala.

Ramai in aceasta stare cat simti tu ca este nevoie si apoi spune o rugaciune (eu prefer Tatal Nostru) si multumeste Divinitatii pentru ca ti-a permis sa faci acest ritual.
––––––––––––––––––––––––––––––
Retine: Venirea ta in aceasta viata nu este intamplatoare, totul este interconectat, totul este in conexiune cu altceva, nimic nu este intamplator. Nu intamplator cunoastem oamenii din viata noastra, nu intamplator tu acum citesti ceea ce eu am scris. Totul este legat, interconectat.

Tocmai pentru ca vorbim despre karma, cred ca asa cum si eu am avut si tu ai avut in viata ta cel putin un barbat care te-a ranit asa de tare incat ti-a fost extrem de greu sa intelegi de ce si care au fost motivele din spatele acelui comportament.

Acum vreau sa intelegi de ce anume s-a intamplat acest lucru.

Acestea sunt asa zisele relatii karmice, adica un suflet cu care te-ai mai intalnit intr-o alta viata si care in aceasta viata vine sa inchida o karma creata in viata anterioara, o relatie din care tu ai de invatat o lectie.

Noi nu suntem doar rezultatul traumelor din copilarie, suntem si tot ceea ce am creat in vietile anterioare, atat noi cat si neamul din care ne tragem. Deci lucrurile sunt mult mai complexe decat credem noi ca sunt.

Acum vreau sa te ajut sa iti intelegi relatia pe care o ai cu partenerul actual sau cu un partener din trecutul tau, asa ca am inregistrat special pentru tine o meditatie de regresie intr-o viata anterioara relevanta pentru relatia ta cu acest suflet.

(Regresie intr-o viata anterioara pentru a intalni sufletul de care esti legata karmic)

Am o intrebare pentru tine: spune-mi ce ai vazut in aceasta meditate? Ce ai inteles din ceea ce tu ai vazut?

Pentru ca metoda mea de lucru inseamna: vindecarea trecutului, dar in acelasi timp si lucrul cu prezentul si activarea energiei feminine ca sa ne permita accesul la viitorul pe care ni-l dorim, imbin cunostintele acumulate din psihologie cu  diverse tehnici si ritualuri magice ce vin din vremuri stravechi, pe care le-am descoperit pe parcursul calatoriei mele spre mine, care au efect rapid si garantat.

Toate acestea pe mine si pe femeile cu care lucrez ne-au ajutat sa ne reinventam, asa ca daca vrei sa vezi cateva pareri,  poti da click AICI si poti accesa o parte din mesajele primite de la fetele ce au participat la cursurile mele.

 

Love