Despre mine

Adriana Birlică

Trainer Feminitate

Sunt fericita pentru ca Dumnezeu mi-a oferit tot ceea ce imi este necesar pentru a face tot ceea ce vreau si, in egala masura, pentru ca m-a invatat sa dansez cu viata si sa ma bucur de tot ceea ce primesc! Am fost pusa la pamant de nenumarate ori, dar am invatat sa ma ridic si sa ma reinventez de fiecare data, iar acum aleg constient, in fiecare moment, sa traiesc in Placere si Satisfactie pentru ca iubesc viata, iar viata ma iubeste pe mine.

Despre mine

Eu sunt Adriana Birlică –  psiholog, cu dezvoltarea personala efectuata in cadrul Asociatiei de Psihoterapie Integrativa, cat si in cadrul Scolii de Formare in Psihoterapie sistemica- Ion Bucur, sunt trainer feminitate, life coach, mentor misiune personala, theta healer, NLP Master, practician radiestezist, facilitator constelatii sistemice si antreprenor, autor de cursuri on line, destinate exclusiv femeilor,,  fondatoarea grupului de Facebook „Femeia Magnetica” si a platformei de e-learning, www.femeiamagnetica.ro.

Am la activ  mii de ore de lucru cu femeile, atat in cabinet cat si in cadrul cursurilor on line organizate pana la acest moment si, cu bucurie, pot spune ca am reusit sa schimb la 180 grade povestile de viata ale femeilor ce m-au cunoscut. 

Metoda mea de lucru imbina tehnicile din psihologie cu practica spiritual a astfel incat sa se poata debloca cat mai rapid accesul catre suflet, pentru a se activa intuitia si pentru a diminua puterea Ego-ului.   

Inainte de a face public tot ceea ce eu am transmis atat ca material gratuit, cat si in cadrul cursurilor organizate de mine, am testat totul pe propria persoana pana am reusit sa obtin rezultatele de care ma bucur in momentul de fata, adica viata traita in placere si satisfactie.

Cu ajutorul tehnicilor, ritualurilor mele, tu iti vei crea retele noi neuronale prin care vei activa ganduri de bucurie, iubire, incredere, abundenta. Ulterior, tu va fi necesar sa ti le intretii, dupa metoda data de mine, pentru a le transforma in obiceiuri, astfel incat viata ta sa fie guvernata de tot ceea ce insemna placere si satisfactie.

Eu iti ofer un mod dupa care tu sa iti organizezi viata, tu va fi necesar doar sa urmezi pasii.