Fata draguta sau femeia versata?

Fata draguta sau femeia versata?

Increderea in sine pentru o femeie este mult mai importanta decat frumusetea.

O femeie frumoasa care nu are sentimentul respectului de sine este mai putin atragatoare decat o femeie mai putin frumoasa care este inzestrata cu acest sentiment.

Sentimentul de self respect se simte imediat si semnifica echilibru, curaj si auto control, iar acest sentiment il dobandesti doar cunoscandu-te.

De unde provin nesiguranta si stima de sine scazuta? Din programarea pe care ai primit-o in copilarie, din ignoranta si necunoastere. Mai exact, vine din necunoasterea principiilor schimbului energetic intre barbat si femeie, din ignorarea adevaratului lor rol.

O femeie ignoranta intotdeauna va incerca sa rezolve problemele din cuplu din frica de a nu-l pierde pe cel de langa ea, va interzice, va implora, va restrictiona, va fi isterica, va ameninta, va incerca sa imblanzeasca, si de fiecare data va fi in pierdere.

O femeie in necunostinta de cauza, dar inteligenta, va cauta informatii despre cum sa devina ea un magnet pentru partenerul sau. O astfel de persoana nu va avea nevoie sa ameninte sau sa implore pentru ca legea atractiei va functiona in favoarea ei.

Cand un barbat paraseste o femeie, de cele mai multe ori nici el nu intelege care sunt motivele plecarii si prezinta argumente pe care le cunoaste din categoria actiunilor femeii de langa el sau ale caracterului acesteia, dar de fapt adevaratul motiv al plecarii este foamea energetica, lipsa unui camp magnetic puternic la partenera sa.

Asa ca, draga femeie magnetica, energia pe care tu o ai este definitorie in a-ti pastra relatia, in a atrage prosperitatea , pe toate planurile ei. Cu cat ai mai multa incredere in tine, cu atat aceasta energie creste si nu iti mai calci pe suflet sa fii draguta, doar , doar partenerul tau va sta alaturi de tine pana la adanci batraneti.

Da, femeia care se manifesta prin prisma „fetei dragute” cu partenerul ei NU are incredere in ea si se teme ca va ramane singura.