Manifesta ceea ce vrei sa traiesti cu ajutorul tehnicilor din tantra

Manifesta ceea ce vrei sa traiesti cu ajutorul tehnicilor din tantra

Practicile din tantra te ajuta in procesul de manifestare si iti las mai jos un exercitiu ce iti creste energia sexuala si, in acelasi timp, te ajuta  sa materializezi ceea ce tu iti doresti.

– Aseaza-te confortabil , inchide ochii, respira abdominal si relaxeaza-te din ce in ce mai mult, iar pe masura ce respiri si pastreaza-ti atentia pe aerul ce intra si iese din corpul tau.

– Imagineaza-ti o cum zona pelviana a corpului tau devine din ce in ce mai stralucitoare, ca si cum ar fi o sfera de lumina a carei intensitate se amplifica din ce in ce mai mult, iar aceasta lumina se extinde in fiecare celula a corpului tau.

– Pastreaza-ti atentia pe zona ta pelviana si da-ti voie sa simti cum, cu fiecare respiratie constienta efectuata, simti caldura si placere.

– Fii maxim de relaxata si nu judeca, nu-ti stabili asteptari, fii doar atenta la gandurile tale, emotiile ce se manifesta prin corpul tau. Permite-le sa vina si sa plece fara sa te agati de ele, doar simte-te libera , simte placerea cum vibreaza in interiorul tau.

Dupa ce simti cum zona ta pelviana devine din ce in ce mai fierbinte, gandeste-te la ceea ce vrei tu sa manifesti in viitorul cat mai apropiat, vizualizeaza si simte cat este de minunat sa traiesti cu aceasta dorinta indeplinita.

Ramai in aceasta stare cat simti si apoi revino in aici si acum.

Poti alege sa faci acest exeritiu in fiecare dimineata, vizualizand ziua pe care o incepi, acest lucru inseamna crearea realitatii, iar tantra este o astfel de cale.

 

Cu iubire,

Adriana