Adu abundenta in viata ta din energie feminina!

Vindeca-ti energia feminina si adu abundenta in viata ta

Vino impreuna cu prietena ta in perioada 13.05-20.05 la un curs intensiv in care vei primi instrumentele necesare astfel incat sa te poti manifesta din energie feminina vindecata si sa aduci abundenta in toate aspectele vietii tale.

DACA ACUM

Ai nevoie sa iti integrezi intr-un mod sanatos feminitatea ta, iar odata ce ai invatat sa iti manifesti energia feminina vindecata vei putea sa

In aceste 8 zile, noi te vom ghida sa

Mai exact, dupa cele 8 zile

Despre NOI

Adriana Birlică

Eu sunt Adriana Birlică –  psiholog, cu dezvoltarea personala efectuata in cadrul Asociatiei de Psihoterapie Integrativa, cat si in cadrul Scolii de Formare in Psihoterapie sistemica- Ion Bucur, sunt life  coach, cat si coach pentru doamne, mentor misiune personala, theta healer, NLP Master, practician radiestezist, facilitator constelatii sistemice si antreprenor, autor de cursuri on line, destinate exclusiv femeilor,  fondatoarea grupului de Facebook „Femeia Magnetica” si a platformei de e-learning, www.femeiamagnetica.ro

Am la activ  mii de ore de lucru cu femeile, atat in cabinet cat si in cadrul cursurilor on line organizate pana la acest moment si, cu bucurie, pot spune ca am reusit sa schimb la 180 grade povestile de viata ale femeilor ce m-au cunoscut. 

Cu bucurie pot spune ca brandul FEMEIA MAGNETICA este marca inregistrata la nivel european, iar acest lucru ma bucura si imi confirma ca sunt pe calea sufletului meu.

Metoda mea de lucru imbina tehnicile din psihologie cu practica spiritual a astfel incat sa se poata debloca cat mai rapid accesul catre suflet, pentru a se activa intuitia si pentru a diminua puterea Ego-ului.   

Inainte de a face public tot ceea ce eu am transmis atat ca material gratuit, cat si in cadrul cursurilor organizate de mine, am testat totul pe propria persoana pana am reusit sa obtin rezultatele de care ma bucur in momentul de fata, adica viata traita in placere si satisfactie.

Cu ajutorul tehnicilor, ritualurilor mele, tu iti vei crea retele noi neuronale prin care vei activa ganduri de bucurie, iubire, incredere, abundenta. Ulterior, tu va fi necesar sa ti le intretii, dupa metoda data de mine, pentru a le transforma in obiceiuri, astfel incat viata ta sa fie guvernata de tot ceea ce insemna placere si satisfactie.

Eu iti ofer un mod dupa care tu sa iti organizezi viata, tu va fi necesar doar sa urmezi pasii.

Oana Grosu

Sunt Psiholog Clinician Autonom, Psihoterapeut Integrativ, am urmat cursurile de formare in cadrul Asociatiei Romane de Psihotrapie Integrativa, sunt specializata in lucrul cu trauma in urma studiilor de Master finalizate in cadrul Universitatii din Bucuresti.

Am urmat cursurile de in TRE (Trauma&Tension realese exercises). O viziune somatica in lucrul cu traumele.

Sunt consilier de dezvoltare personale, trainer si life coach.

Metodele pe care le folosesc sunt holistice, abordand conexiunea minte-corp-spiritual.

Am o experienta in lucrul cu oamenii de peste 13 ani.

Lucrez cu grupuri si clienti 1-1, oferind sesiuni individuale de terapie, consiliere, life coaching, cat si cursuri despre cum sa avem relatii sanatoase si cum sa iti dezvolti increderea in tine.

Iteresul fata de psihologie a aparut inca din liceu, insa initial am finalizat cursurile Facultatii de Economie a Turismului, urmand un Master in Finante, deoarece am simtit ca nu era atunci momentul sa aprofundez studiile in cadrul unei institutii de invatamant superior, in psihologie.

Intre timp, pe masura ce am descoperit mai mult din acest domeniu magnific dar si provocator, am inteles ca vreau sa devin psihoterapeut.

Pe masura ce am aflat mai multe despre mine insami, despre trecutul personal, am vindecat rani vechi, si am inceput sa ii inteleg mai bine pe cei din jur, sa am relatii mai sanatoase, implinitoare.

Lucrez cu oameni cu diferite nevoi, probleme personale, din diferite medii.

Atunci cand mi-am vindecat relatia cu mama, mi-am dat voie sa imi accept feminitatea, senzualitatea, intuitia, grija fata de mine insami si compasiunea.
Sunt aici sa te indrum pe calea ta in a-ti onora feminitatea, senzualitea, puterea femininea, magnetismul personal si a te bucura de relaltii sanatoase si infloritoare