Vrei ca iubirea, abundenta, fericirea sa vina in viata ta? Vrei sa ai langa tine barbatul potrivit tie?

Doar pana pe 13 noiembrie primesti 50 meditatii si ritualuri magice impreuna cu o luna acces in PROGRAMUL FEMEIA MAGNETICA(abonament silver)!
Vreau sa te ghidez spre viata in care TU traiesti in PLACERE si SATISFACTIE
(ai acces la ele pe viata, in platforma)

Te simti obosita si ai impresia ca nimic nu se mai leaga in viata ta?

Simti ca repeti anumite tipare din neamul tau? Ti se pare ca viata ta este un copy/paste cu a strabunilor tai?

Vindeca-ti trecutul tau!

Intra in contact cu strabunii tai si reda-le locul ce li se cuvine. Adu linistea in neamul tau, iar tu incarca-te cu puterea lor. Neamul tau isi doreste ca tu sa fii fericita, libera si implinita pe toate planurile vietii tale.

Pentru tine am inregistrat meditatiile de mai jos pentru a te ajuta sa poti trai viata ta, sa te eliberezi atat tu cat si urmasii tai de incarcatura ce vine din vremuri stravechi.

Fericirea este pentru oricine, dar nu oricine are acces la ea! Alege constient sa traiesti FERICITA, IUBITA si IMPLINITA!

Practica Zilnic Meditatia!

Ai acces la 50 meditatii ABSOLUT MAGICE!

7 Meditatii Pentru Vindecarea Trecutului

Ti se pare ca viata ta se consuma, in principal, din energie masculina?

Esti singura si indiferent ce faci, relatiile tale se termina toate la fel?

Iti este teama sa intri intr-o relatie de frica de a nu fi parasita?

Ti se pare ca viata traita in placere si satisfactie este doar un mit?

Te invit sa asculti meditatiile de mai jos si vei vedea cum ti va deschide o noua realitate in fata ta!

Vei descoperi puterea meditatiilor si vei vedea ca atat fericirea, cat si nefericirea sunt doar alegeri, iar eu acum eu vreau sa te invit sa alegi constient fericirea. 

Vei invata sa traiesti in prezent si iti vei accesa feminitatea sanatoasa din interiorul Tau.


15 Meditatii Pentru Activarea Femininului Vindecat din Interiorul Tau


9 Meditatii miraculoase pentru manifestarea vietii pe care ti-o doresti

Manifesta ceea ce iti doresti


5 Meditatii pentru curatare/manifestare, prin ghidarea entitatilor de lumina


14 Ritualuri magice pentru manifestarea iubirii si bogatiei

Ritual magic pentru abundenta ce se face din ziua 7, dupa calendarul Lunii

Ritual magic pentru atragerea iubirii ce se face din ziua 8, dupa calendarul Lunii

Ritual magic ce se face din ziua 11, dupa calendarul Lunii

Ritual magic ce se face din ziua 17, dupa calendarul lunii

Ritual magic ce se face inainte de a pleca intr-o calatorie

Ritual magic ce se face in prima zi din luna pentru iubire si abundenta

Ritual magic ce se face la Luna Plina pentru atragerea cadourilor

Ritual magic ce se face in fiecare zi de luni pentru a seta saptamana pe frecventa iubirii si bogatiei

Ritual de Luna Plina pentru atragerea Iubitului

Ritual pentru elibererarea de dusmanii stiuti si nestiuti

Ritual cu bolul pentru atragerea iubitului- se face la Luna plina

Ritualul ce se face pe luna in crestere pentru atragerea iubitului, ce se incepe intr-o zi de vineri

Ritualul pasarea phoenix ce se face pe luna in scadere

Ritualul pentru abundenta ce se face atunci cand Luna se afla la 90grade fata de Soare

Daca eu am putut sa ma reinventez, sigur poti si tu! Crede-ma!

Pana sa descopar puterea meditatiilor, viata mea se consuma din energie masculina, energie ce m-a facut sa muncesc din ce in ce mai mult, ca apoi sa pierd tot ceea ce aveam si sa raman singura, fara job si fara niciun ban.

In acel moment eu am ascultat prima meditatie ce mi-a adus putina liniste. Adevarat se spune ca marile realizari apar cand esti scoasa din zona de confort, iar eu in acea perioada a vietii mele nu mai aveam nimic de pierdut. 

Tot ce era material, inclusiv relatia cu partenerul meu, le pierdusem. Ma aveam doar pe mine si pe fiul meu si mi-am spus ca daca exista cel putin o femeie in aceasta lume care poate sa traiasca in placere si satisfactie, inseamna ca pot si eu. 

Mama imi spunea mereu cand eram copil ca eu m-am nascut sa fiu fericita, iubita si bogata. La acel moment nu intelegeam cum ar putea fi posibil acest lucru. Dupa foarte mult timp, am descoperit prima meditatie ce m-a dus catre sufletul meu, ca mai apoi sa ma conduca spre menirea mea, spre a face ceea ce fac acum, spre a vedea cu inima oamenii din fata mea, spre a iubi lumea si tot ce exista in viata mea.

Cand eu am intrat in contact cu meditatiile, eram atat de jos incat mai jos de atat nu aveam cum sa mai cad, asa ca m-am agatat de ele ca si cum ar fi fost unica metoda de a ma salva. Si chiar a fost. Ulterior, toate lucrurile au inceput sa se lege, oamenii de care aveam nevoie au inceput sa apara, am inceput sa castig din ce in ce mai bine, am relatia de iubire la care am visat inca de copila si am intrat in realitatea in care traiesc in PLACERE SI SATISFACTIE.

Te invit si pe tine sa afli magia din spatele cuvintelor rostite in timpul meditatie cat si puterea sunetelor de fundal si sa accesezi acum drumul spre TINE!

Pret intreg: 4000 lei; Pret special acum: 440lei.

In plus, DOAR LUNA ACEASTA: ai o luna acces GRATUIT in Programul Femeia Magnetica, abonament SILVER, incepand cu 13 decembrie. 

Mai exact , care sunt beneficiile tale daca vei asculta regulat aceste meditatii:

 • Constientizezi cum este neamul tau si reusesti sa te eliberezi de incarcatura karmica ce vine din vremuri stravechi spre tine pentru a putea sa iti poti trai viata ta, nu pe a stramosilor tai. In acest fel tu eliberezi inclusiv copiii tai de repetarea programului karmic ce vine si spre ei. Vei vindeca odata viata ta, odata viata celor din viitor si vei aduce linistea in trecutul familiei tale.
 •  
 •  Stergi credintele limitative din ADN-ul tau si te incarci cu credinte noi ce te ajuta sa materializezi mai multa abundenta, cat si relatia de iubire ce tie ti se cuvine spre binele tau suprem cel mai inalt pe toate planurile.
 •  
 • Te conectezi cu sufletul tau si intelegi cine esti cu adevarat si de ce ai venit in aceasta intrupare, intelegi care iti este menirea si odata constientizat acest lucru deblochezi abundenta in viata ta.
 •  
 • Te conectezi cu esenta ta feminina si ii dai voie sa se manifeste, lucru ce iti va amplifica magnetismul personal, charisma personala si va aduce spre tine oameni si posibilitati ce te vor ajuta sa transformi in realitate tot ceea ce tu acum visezi.
 •  
 • Iti vei recupera partile de suflet pierdute, uitate, furate si te vei reintregi si vei putea sa iti aduni puterile imprastiate astfel incat sa te poti concentra in totalitate pe ceea ce vrei sa fii in aceasta viata, si anume: FEMEIE MAGNETICA.
 •  
 • Te vei elibera de fostii parteneri si vei putea sa fii iar completa, astfel incat sa iti directionezi intreaga forta si energie spre viata ta si spre partenerul tau actual.
 •  
 • Te vei conecta cu puterea Lunii si vei putea sa materializezi mult mai usor dorintele pe care tu le ai. Vei prelua din puterea lunii si vei deveni irezistibila!
 •  
 •  Vei reusi sa te reprogramezi la nivel mental si vei lucra asupra programului de imbatranire si iti vei pastra tineretea si vigoarea nealterate.
 •  

Pret intreg: 4000 lei;  Pret special acum: 440lei.

In plus: DOAR LUNA ACEASTA ai o luna acces GRATUIT in Programul Femeia Magnetica, abonament SILVER, incepand cu 13 decembrie.