FELICITĂRI

Te-ai inscris cu succes la WEBMINARUL GRATUIT

RELATIA PE CARE O AI CU MAMA TA = RELATIA PE CARE O AI CU BARBATII DIN VIATA TA

Ți-am trimis chiar acum mailul cu linkul de participare la webinar și cadoul de înscriere.

Și tocmai pentru ca TU MERITI, drept mulțumire, ai mai jos o ofertă UNICĂ, valabilă doar 15 minute si DOAR pe această pagină.

Eliberează-te de karma de neam și lasă Regina din tine să se manifeste, in doar 8 zile!

Pentru doar 80 lei în loc de 400 lei

Minute
Secunde

Vrei sa afli cum poti sa te eliberezi de karma de neam si sa lasi Regina din tine sa se manifeste?

Stii ca noi, din fidelitate pentru neamul nostru, preluam suferinta de la ei si manifestam o viata ce nu ne apartine, cand , de fapt, avem dreptul la fericire, la iubire, la bogatie?

Odata ce constientizezi toate aceste lucruri si le dai drumul cu toata iubirea ta, poti sa iti accesezi puterea interioara si sa te manifesti in varianta celei mai bune versiuni a ta, iar in acel moment, tu vei putea cu mult mai multa usurinta sa fii Iubita Senzuala ce atrage cu usurinta barbatul in viata sa, dar si Regina pretioasa, pentru care barbatii lupta sa o cucereasca.

Cum poti face acest lucru? Meditatia este o astfel de cale! Eu am cautat o solutie mai mult de jumatate din viata mea, dar cand am descoperit puterea meditatiei, lucrurile s-au schimbat la 180 grade.

Meditand zilnic am resuit sa trec peste blocajele mele, m-am desprins de suferinta femeilor din neamul meu, careia ii eram fidela, fara sa imi dau seama, am adus din ce in ce mai multa lumina in viata mea si am primit ghidare si sustinere de la ghizii mei spirituali, cand ma simteam pierduta.

Prin conectarea cu sufletul meu, am invatat sa ma eliberez de programele ce ma tineau pe loc, multe dintre ele preluate de la mama si de la tatal meu si am invatat sa merg cu incredere pe drumul vietii mele.

Meditatiile pe care ti le-am pus eu aici sunt magice pentru ca te aduc aproape de sufletul tau si poti sa accesezi acea forta interioara, ce vine din interiorul fiintei tale.

Prin puterea meditatiei, vei da inapoi suferinta, durerea, pe care tu le-ai preluat din neamul tau si iti vei da voie sa activezi Femeia Senzuala, Regina ce stie ce vrea si isi cunoaste directia in viata ei.

Tocmai pentru ca misiunea mea in aceasta viata este de a ajuta femeile sa isi redescopere puterea si de a se manifesta din pozitia FEMEII MAGNETICE, iti ofer aici aceste meditatii ce iti aduc o schimbare colosala.

Eliberează-te de karma de neam și lasă Regina din tine să se manifeste, în doar 8 zile

Pentru doar 80 lei în loc de 400 lei

Minute
Secunde

Hai sa iti spun ce contine acest curs pe care eu ti-l ofer doar AICI

Conecteaza-te cu parintii tai si intreg neamul tau

In aceasta meditatie te vei conecta cu parintii tai , impreuna cu tot neamul lor si iti vei da voie sa eliberezi incarcatura pe care tu ai preluat-o de la ei si sa te incarci cu puterea lor.

Stii ca parintii tai reprezinta poarta prin care tu ai venit in aceasta lume fizica si in momentul in care relatia cu ei este vindecata, iubirea si bogatia vin spre tine, cu usurinta?

In aceasta meditatie ai posibilitatea de a te conecta cu ei si de a-i lasa sa iti ofere sustinerea lor.

Indiferent cum s-au purtat cu tine, parintii tai iti sunt ghizi spirituali in aceasta viata. Lasa-i sa iti ofere sustinere, lasa-i sa iti dea din puterea lor si viata ti se va transforma.

Primeste puterea neamului tau

Stii ca daca tu inveti sa te conectezi zilnic cu neamul tau, poti sa iti amplifici forta personala, mai exact forta de manifestare a ceea ce tu iti doresti?

In aceasta meditatie, vei intra in contact cu nemul tau si vei primi puterea lor, putere ce te va ajuta zi de zi in tot ceea ce tu faci.

Vei invata sa eliberezi suferinta preluata si sa lasi puterea lor sa vina spre tine

Strabunii tai se bucura ca tu sa fii bine si ei iti sunt alaturi. Tu doar ai nevoie sa le ceri ajutorul si ei ti-l vor da.

Activeaza Iubita Senzuala din tine

Da-ti voie sa lasi Iubita Senzuala din tine sa se manifeste!

Lasa-te purtata de vocea mea si permite energiei sexuale sa curga liber prin corpul tau si sa te faca din ce in ce mai stralucitoare, din ce in ce mai vizibila pentru barbatul din viata ta.

Femeia atrage un barbat prin intermediul energiei ei sexuale, iar cu cat energia ta sexuala este mai amplificata, cu atat barbatul tau va fi din ce in ce mai interesat de tine si nu isi va mai duce atentia catre alte femei.

Diferenta intre femeile singure si cele ce primesc iubirea barbatului lor este data de aceasta energie, si anume, energia sexuala.

Lasa Regina din interiorul tau sa se manifeste

Cand tu inveti sa manifesti Regina din interiorul tau, iti dai din ce mai multa valoare, iti cunosti potentialul si stii cum sa te manifesti astfel incat sa atragi spre tine ceea ce tu iti doresti. 

Esti cu adevarat FEMEIE MAGNETICA. Poti sa magnetizezi , atat barbatii, cat si bogatia. Regina este iubita, admirata, bogata. 

Ai nevoie sa inveti sa intri in aceasta stare si lumea se va invarti in jurul tau. Este o meditatie magica, ce te va ajuta sa iti constientizezi valoarea si sa o lasi sa se manifeste.

Conecteaza-te cu Zeita Isis si amplifica-ti energia feminina

Isis este Zeita Lunii, Zeita Feminitatii, este energia pura a iubirii, ce te ajuta sa mergi la un nivel superior de energie.

Da-ti voie sa iti amplifici puterea ta personala conectandu-te cu ea.

Isis te va ajuta sa capeti mai multa incredere in tine si in feminitatea ta, te va ajuta sa iti dai voie sa magnetizezi ceea ce tu acum iti doresti.

Conectandu-te cu Zeita Isis si dandu-i voie sa te binecuvanteze cu puterea ei, te vei simti din ce in ce mai libera, mai frumoasa si mai increzatoare in viata , pentru ca iti cunosti puterea pe care o ai.

Eliberează-te de karma de neam și lasă Regina din tine să se manifeste, în doar 8 zile

Pentru doar 80 lei în loc de 400 lei

Minute
Secunde