Politica de confidențialitate

Această pagină cuprinde informații generale destinate celor care vizitează website-ul www.vechi.femeiamagnetica.ro sau în scopul utilizării serviciilor prestate de catre RGB&ADRA 888 SRL sau în orice alte scopuri.

Introducere:

Acest document contine termenii si conditiile aplicabile accesarii si utilizarii de catre dumneavoastra a website-ului  www.vechi.femeiamagnetica.ro. Va rugam sa parcurgeti acest document cu atentie.

Prin accesarea website-ului www.vechi.femeiamagnetica.ro  (denumit in acest document „www.vechi.femeiamagnetica.ro”) sau prin orice alt mod de accesare a continutului acestui website sau de utilizare a materialelor, informatiilor sau a oricaror altor date disponibile pe sau facute disponibile prin www.vechi.femeiamagnetica.ro sunteti tinut sa respectati acest Acord.

Proprietarul website-ului www.vechi.femeiamagnetica.ro

Website-ul www.vechi.femeiamagnetica.ro este proprietatea ADRA PROTECTIA MUNCII&RESURSE UMANE SRL, cod fiscal RO34258161, cu sediul in Bucuresti, bd. Apicultorilor, nr 38A, sector 1, fiind administrat de către Cabinetul Individual de Psihologie Birlica Adrianacod de inregistrare fiscala 40020333, cu sediul în București, sectorul 1, Bd. Apicultorilor, nr 38A, ap. 33.

Definitii

In cuprinsul prezentului document, următorii termeni folosiți cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, înțelesurile specificate mai jos:
WEBSITE: reprezintă WEBSITE-ul de Internet aparținând SC ADRA PROTECTIA MUNCII&RESURSE UMANE srl si administrat de RGB&ADRA 888 SRL, care se afla la adresa www.vechi.femeiamagnetica.ro , prin intermediul căruia UTILIZATORUL are acces la informații privind serviciile oferite / asigurate de către RGB&ADRA 888 SRL.
UTILIZATOR: reprezintă persoana care accesează SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE, îndeplinind in acest sens toate cerințele procesului de înregistrare sau un vizitator al site-ului care nu este inregistrat/logat.

UTILIZARE ABUZIVA: reprezintă utilizarea WEBSITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislației in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii catre RGB&ADRA 888 SRL.

SOCIETATEA: inseamna ADRA PROTECTIA MUNCII&RESURSE UMANE SRL, respectiv Administratorul website-ului, utilizatorul,  RGB&ADRA 888 SRL, cu datele de identificare mentionate mai sus;

ACORD – inseamna prezentele termene si conditii generale de accesare si utilizare a a website-ului www.vechi.femeiamagnetica.ro

MATERIALE, WEBINARII – inseamna toate documentele, informatiile, colectiile de documente din sfera dezvoltarii personale, furnizate de www.vechi.femeiamagnetica.ro, gratuit sau contra cost, potrivit ofertei de servicii disponibile la momentul contractarii serviciilor de catre Utilizator;

SERVICIU – asigurarea accesului utilizatorului la Materiale,documente si informatii transmise prin Internet, cu ajutorul acestui site;

ACCES – solicitarea Utilizatorului de a cumpara/intra in posesia  Materialelor, documentelor, articolelor, webinariilor publicate pe www.vechi.femeiamagnetica.ro.

Aplicabilitate

Condițiile prezentate în această pagină sunt valabile pentru website-ul www.vechi.femeiamagnetica.ro . Acest website poate include link-uri către alte website-uri cu privire la care societatea noastră nu poartă nicio responsabilitate. Atunci când accesezi aceste website-uri, te rugăm să consulți și condițiile de utilizare ale website-urilor respective pentru a putea înțelege cum funcționează, în ce condiții utilizează datele tale personale și cum sunt prelucrate acele date.

În cazul în care dorești să utilizezi și alte servicii conexe oferite de societatea noastră sau de afiliații noștri, se vor aplica termeni și condiții suplimentare de utilizare.

Continutul website-ului www.vechi.femeiamagnetica.ro:

Informațiile publicate pe WEBSITE sunt informații cu privire la serviciile prestate de catre RGB&ADRA 888 SRL, cat si alte informații din sfera dezvoltarii personale in format audio, video sau articol de blog, considerate de RGB&ADRA 888 SRL ca fiind de interes pentru UTILIZATORI.

UTILIZATORUL are obligația de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale CRGB&ADRA 888 SRL, prevăzute de legislația in vigoare.

Utilizarea site-ului

UTILIZATORUL se obliga sa acceseze si sa utilizeze WEBSITE-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva

Drepturi de autor

RGB&ADRA 888 SRL este autorul acestui website și beneficiază de toate drepturile de proprietate intelectuală recunoscute de legislația română și cea internațională. În lipsa altor precizări, toate materialele, incluzând imagini, ilustrații, design-uri, fotografii, clipuri audio/video, ș.a.m.d., sunt proprietatea RGB&ADRA 888 SRL. De asemenea, in website-ul www.vechi.femeiamagnetica.ro sunt publicate diverse articole preluate din diverse surse de specialitate, acestea fiind mentionate in subsolul paginii respective.

Conținutul acestui website, integral și/sau parțial, nu poate fi exploatat în alt scop decât cel de utilizare a serviciilor, fără acceptul scris prealabil al RGB&ADRA 888 SRL

Efectuarea de operațiuni neautorizate asupra acestui website și/sau tentativa de efectuare a acestora, incluzând fără a se limita la utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informații în vederea comercializării lor, blocarea accesului, ș.a.m.d., vor fi raportate către autorități și vor fi pedepsite conform legii. Articolele publicate pe blogul website-ului www.vechi.femeiamagnetica.ro pot fi redistribuite, publicate pe alte pagini cu conditia de a se face referire la sursa initiala de publicare, respective autorul articolului respective.

Limitarea raspunderii SC RGB & ADRA 888 SRL

Răspunderea pentru conținutul WEBSITE-ului ii apartine administratorului companiei, RGB& ADRA 888 SRL

RGB&ADRA 888 SRL nu poate fi facuta responsabila pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe SITE, care nu se datorează culpei sale. Toate materialele de pe website puse la dispozitie pentru a fi ascultate, citite, rezolvate, completate, cumparate  pot suferi modificari/actualizari permanente.

Clientul ce citeste / asculta / descarca / cumpara  materiale de pe web-siteul, www.vechi.femeiamagnetica.ro este responsabil de prelucrarea materialelor cumparate strict pentru sine, orice multiplicare, revanzare, folosirea lor in cursuri organizate de formatori diferiti de cei autorizati de platforma www.vechi.femeiamagnetica.ro,  fiind permisa doar cu acordul scris al SC RGB&ADRA 888 SRL.

Preturile produselor/serviciilor de pe acest WEBSITE sunt informative si pot suferi modificări neanunțate. Promoțiile prezentate pe SITE sunt valabile in perioada de timp menționata.

Pierderi/costuri suplimentare

Proprietarul website-ului www.vechi.femeiamagnetica.ro respectiv, administratorul acestuia nu răspund de nicio pierdere, costuri, procese, pretenții, cheltuieli sau alte răspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si condițiilor. De asemenea, acestia nu răspund pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării website-ului precum si pentru cele rezultând din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe webite. Proprietarul website-ului, www.vechi.femeiamagnetica.ro nu raspunde pentru defectiuni tehnice ale retelei/ echipamentelor ce apartin operatorilor de telefonie mobila/ procesatorului de plati, etc

Accesarea website-ului www.vechi.femeiamagnetica.ro

Aceasta implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie păstrate si prelucrate de RGB&ADRA 888 SRL. Informatiile pe care ni le transmiteti sunt tratate cu maxima confidentialitate si exclusiv in scopurile pentru care au fost colectate.

Scopurile prelucrării acestor date sunt: crearea unui cont de utilizator pentru achizitionarea serviciilor/ produselor, livrarea produselor comandate, abonarea la newsletters-urile noastre (consimtamantul utilizatorului), transmiterea de comunicari comerciale (consimtamantul utilizatorului), transmiterea unor oferte pentru produsele/serviciile complementare (in baza consimtamantul utilizatorului si in temeiul interesului legitim al RGB&ADRA 888 SRL.

In momentul contactarii, utilizatorul va fi informat in legatura cu scopul actiunii pentru care a fost contactat si i se va solicita consimtamantul, daca respectiva actiune implica prelucrarea datelor lui personale si pentru aceasta este nevoie de acordul sau.

RGB&ADRA 888 SRL este unicul deținător al informațiilor colectate de pe acest site. RGB&ADRA 888 SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate către terți prin vânzare, dezvăluire parțiala sau închiriere

RGB7ADRA 888 SRL poate dezvalui informatiile Dumneavoastra cu caracter personal unor firme din grup sau unor terti autorizati, cu care societatea a incheiat diverse contracte, toate acestea fiind validate de catre Departamentul Juridic si urmate de acorduri de confidentialitate (Non-Disclosure Agreement) si/sau acorduri de prelucrare a datelor cu caracter personal (DPA)

In cazul in  care selectati optiunea de a achita online plata cu un card bancar, RGB& ADRA 888 SRL  va transmite catre procesatorul de plati doar date referitoare la comanda dumneavoastra, fara a accesa si procesa alte date referitoare la cardul bancar.

Orice prelucrare a datelor Dumneavoastra cu caracter personal se va face cu respectarea Politicii privind protectia datelor cu caracter personal .

Comunicări

Ne poți transmite întrebări, comentarii, note, sugestii, idei sau observații cu privire la conținutul acestui website și a serviciilor oferite de website-ul www.vechi.femeiamagnetica.ro la adresa de mail: office@vechi.femeiamagnetica.ro,  atât timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, de natură să afecteze viața privată, drepturile de proprietate intelectuală, ale RGB&ADRA 888 SRL  sau ale unor terțe părți, și nu conțin viruși, nu derulează campanii politice/electorale, solicitări comerciale, scrisori în lanț, mailinguri în masă sau orice altă formă de spam.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru mai multe informații despre prelucrarea datelor cu caracter personal pe care le colectăm atunci când vizitezi website-ul www.vechi.femeiamagnetica.ro, te rugăm să consulți Politica de confidențialitate.

Legislația aplicabilă

Termenii și condițiile aplicabile vizitei pe website-ul www.vechi.femeiamagnetica.ro sunt supuse legislației române.

Actualizări

RGB&ADRA 888 SRL își rezervă dreptul de a modifica și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și condițiile de utilizare, fără notificare prealabilă. De aceea, te rugăm să vizitezi periodic această pagină pentru a verifica condițiile aplicabile.

Plata materialelor, livrarea materialelor comandate si alte tranzactii

Servicii gratuite

In cadrul website-ului  www.vechi.femeiamagnetica.ro, Utilizatorii beneficiaza de acces pe baza inregistrarii unui cont de Utilizator, cu user si parola.

In cadrul magazinului virtual, Utilizatorul pot avea acces la materiale si webinarii gratuite

Crearea unui cont de Utilizator

Pentru a putea plasa o comanda pentru produsele si serviciile noastre, este nevoie sa creati un cont in sectiunea destinata acestei operatiuni, devenind astfel Utilizator inregistrat al web-siteului www.vechi.femeiamagnetica.ro. Inregistrarea unui cont se va face prin furnizarea unei adrese electronice de e-mail, a unei parole aferente, precum și a unui nume de utilizator, respectiv “username”.

De asemenea, prin inregistrarea unui cont veti putea gestiona mai eficient comenzile plasate pe website, avand posibilitatea de a vizualiza si alte informatii utile referitoare la comenzile plasate anterior, facturile emise etc. Comanda plasata se va finaliza prin plata integrala a pretului serviciilor alese, prin una dintre modalitătile acceptate de catre adrianabilica.ro indicate in mod expres pe platforma, inclusiv online prin intermediul cardurilor sau a transferului bancar. Atentie, simpla alegere a unui pachet de servicii informative fara finalizarea comenzii nu presupune inregistrarea acesteia!

In momentul finalizarii comenzii, confirmati corectitudinea datelor furnizate anterior si totodata va asumați obligatia de a achita suma de plata afisata. Ulterior momentului plasarii unei comenzi, veti primi pe adresa de e-mail (adresa de e-mail specificata de dvs. la crearea contului sau o alta adresa de e-mail menționată la plasarea comenzii) o notificare de confirmare a comenzii și de inregistrare cu succes a platii efectuate.

Contractul de furnizare a produsului sau serviciului ales se considera incheiat intre www.vechi.femeiamagnetica.ro si Utilizator in momentul primirii de catre acesta din urma prin intermediul postei electronice a notificarii privind efectuarea cu succes a platii. De asemenea, conform legislatiei in vigoare, www.vechi.femeiamagnetica.ro  este obligata sa emita factura fiscala pentru serviciile furnizate. In acest sens, aveti obligatia de a transmite in mod corect catre www.vechi.femeiamagnetica.ro  toate datele dvs. de identificare necesare pentru emiterea respectivei facturi fiscale.Va informăm ca puteti consulta preturile aferente serviciilor oferite de www.vechi.femeiamagnetica.ro  pe platforma, acestea fiind exprimate in Lei. Prețul unui serviciu furnizat de catre www.vechi.femeiamagnetica.ro  este cel afisat pe website la momentul finalizarii comenzii.

www.vechi.femeiamagnetica.ro depune toate diligentele pentru ca informatiile cuprinse pe website referitoare la serviciile oferite clientilor sai si preturile aferente acestora sa fie actualizate, corecte si complete.

Aspecte generale legate de plati

Toate platile catre Societate, incluzand prin aceasta taxele aplicabile sau costurile suplimentare legate de aceste plati, trebuie realizate in avans, in Lei. Cu ocazia platii, veti primi informatii complete cu privire la sumele de plata, inclusiv toate taxele si costurile suplimentare, daca este cazul.

Acces

Accesul catre materialele/webinariile cu plata solicitate de dumneavoastra,ce sunt afisate spre vanzare pe website-ul www.vechi.femeiamagnetica.ro , este permis doar dupa efectuarea platii (dupa cum este descris mai jos). Insa, va oferim posibilitatea de a observa ce contin materialele/webinariile respective.

Abonarea la newsletter si unde sunt trimise datele

Abonarea la newsletter se realizeaza prin cadrul formularelor de abonare existente în cadrul articolelor din blog sau în zona de meniu. Transferul de date colectate de la tine se realizează către Active Compaign, serviciul ce ne ajută să colectăm datele declarate în formularele de abonare la newsletter. Serverele se află în SUA. Politica lor de protecție a datelor cu caracter personal se află aici.

Inscrierea in formulare si unde sunt trimise datele  

Datele tale personale menționate în formularele dedicate cursurilor/evenimentelor sunt folosite strict pentru a răspunde solictării tale exprimate în formular. Nu sunt stocate sau folosite în alt scop. Transferul de date colectate de la tine se realizează către Google Drive, serviciul ce ne ajută să colectăm datele declarate în formulare într-un mod securizat. Serverele se află în SUA. Politica lor de protecție a datelor cu caracter personal se află aici.

Adresarea utilizatorilor prin reclama on-line

Desfășurăm campanii de publicitate online pentru a te informa despre produsele și serviciile pe care le oferim și/sau despre articolele publicate pe acest site. În acest context folosim rețeaua de publicitate Google Ad, Facebook, Instagram prin mai multe tehnici de adresare a utilizatorilor în cadrul campaniilor – pe baza datelor demografice (sex, vârstă, repartizare geografică, proximitate), sau  a intereselor – aceste informații fiind puse la dispoziția noastră de către rețeaua amintită mai sus. De multe ori, reclamele noastre, pe care le vezi pe alte site-uri, sunt afișate pe baza informatiilor pe care noi le avem despre tine (spre exemplu, când vizitezi sau te înscrii pe pagina unui anumit curs/eveniment de pe site-ul nostru, vei fi adresat apoi, pe Facebook cu reclamă la cursul respectiv sau la alte produse/servicii auxiliare).

Politica de cumparare / livrare materiale/servicii achizitionate de pe site-ul www.vechi.femeiamagnetica.ro respectiv conditiile de anulare ale acestora

Pentru a cumpara unul sau mai multe materiale/ webinarii ce se afla pe website-ul www.vechi.femeiamagnetica.ro trebuie să solicitați în mod expres acest tip de serviciu, prin plasarea unei comenzi direct in website sau contactandu-ne in mod direct la adresa de email: office@vechi.femeiamagnetica.ro . La plasarea oricarei comenzi este necesara inregistrarea si activarea unui Cont de Utilizator. Acest cont poate fi inregistrat de dumneavoastra ori, la solicitarea dumneavoastra expresa, poate fi inregistrat de echipa de suport a www.vechi.femeiamagnetica.ro. In toate cazurile, insa, activarea contului se va face de catre dumneavoastra. In cazul in care contul este inregistrat de echipa de suport www.vechi.femeiamagnetica.ro , va sugeram sa modificati parola aferenta acestui cont la prima dumneavoastra accesare.

Materialele publicate spre vanzare pe site pot fi achizitionate online, accesand butoanele / link-urile aferente din website-ul www.vechi.femeiamagnetica.ro . Odata efectuata plata abonamentului ales, veti avea acces la materialele ce se vor putea vizualiza direct in platforma www.vechi.femeiamagnetica.ro.

In cazul webinariilor, dupa efectuarea platii, veti primi un e-mail de confirmare iar in ziua in care se va organiza respectivul webinariu veti primi pe mail un link pentru a va permite participarea la respectivul webinariu, prin conectarea pe platforma zoom.

In cazul serviciile psihologice on-line, dupa efectuarea platii, veti primi un link pentru a va loga pe zoom la data/ora stabilita de comun acord sau in cazul in care consultatia se desfasoara pe skype veti primi invitatia de conectare.

Pentru evenimentele ce se desfasoara in cabinet sau on-line (skype, zoom), pe care le-ati platit direct din site, dupa confirmarea platii, veti primi un e-mail sau un mesaj pe telefonul mobil cu confirmarea programarii. Ora de desfasurare a evenimentului propusa de catre www.vechi.femeiamagnetica.ro o sa fie conform date/orei pe care dumneavoastra ati solicita-o in momentul efectuarii rezervarii.

In cazul in care nu exista loc liber la ora/ziua solicitata de dumneavoastra, vi se vor oferi alternative iar in cazul in care propunerile nu sunt compatibile cu timpul dumneavoastra vi se va returna imediat (2-3ore) suma de bani achitata pe site-ul www.vechi.femeiamagnetica.ro.

Denuntarea unilaterala este permisa doar daca dupa efectuarea platii nu exista nici o posibilitate de a se programa o intalnire, in acest caz banii se returneneaza imediat (maxim 2-3ore) catre persoana ce a efectuat plata.

Nu este permisa denuntarea unilaterala dupa efectuarea platii si dupa confirmarea programarii, dupa partriciparea la evenimentul/webinarul respectiv, dupa vizualizarea materialelor solicitate.

In cazul in care din diverse motive, dupa achitarea serviciului, Utilizatorul nu poate sa beneficieze de serviciile cumparate, din culpa lui (lipsa de timp, lipsa conexiune de internet, probleme de sanatate) acesta va fi necesar sa infomeze Societatea pe email la office@vechi.femeiamagnetica.ro sau la prin mesaj telefonic la numarul 0755.567.212 cu minim 24 ore inainte de data stabilita de comun acord pentru sedinta de consiliere/evaluare/webinar daca doreste sa i se ramburseze suma achitata prin intermediul website-ului www.vechi.femeiamagnetica.ro sau doreste o reprogramare. Daca Utilizatorul nu anunta ca nu mai poate participa evenimentul/webinarul achizitionat(e) din cadrul websiteului www.vechi.femeiamagnetica.ro sau anunta cu mai putin de 24 ore, Societatea nu ii va rambursa suma achitata pe website-ul www.vechi.femeiamagnetica.ro

Nu va putem oferi rambursari dupa achizitiile de materiale descarcate/vizualizate prin intermediul www.vechi.femeiamagnetica.ro.  Toate materialele sunt cu caracter informativ in scopul de a va ajuta in situatii specifice, dar nu inlocuiesc tratamentul medicamentos, in cazul in care acesta va este prescris de medicul curant.

Reziliere

Nerespectarea de Utilizator a conditiilor de utilizare a Materialelor, respectiv a obligatiilor privind protejarea proprietatii intelectuale detaliate in sectiunea de mai sus, da dreptul Societatii de a opri viitoare contracte cu acesta.

Schimbari ale website-ului

Societatea isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale Continutului www.vechi.femeiamagnetica.ro.

În masura în care aceste modificări ar avea un impact asupra serviciilor furnizate Utilizatorilor www.vechi.femeiamagnetica.ro, aceștia vor fi informați în legătura cu modificările efectuate prin intermediul website-ului www.vechi.femeiamagnetica.ro  , prin publicarea unei mentiuni cu privire la modificari, pe www.vechi.femeiamagnetica.ro.

Inregistrare, parole si responsabilitati

In momentul in care faci o comanda pe site-ul nostru datele de care avem nevoie pentru a procesa comanda sunt nume si prenume, adresa de e-mail si numar de telefon, si dupa caz, date pentru factura fiscala.

Pentru a folosi serviciile oferite, va obligati sa:

1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare si

2) mentineti sau actualizati, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, echipa www.vechi.femeiamagnetica.ro  este exonerata de orice raspundere pentru orice fel de prejudiciu cauzat utilizatorului ca urmare a furnizarii de catre acesta a unor date neconforme cu realitatea, xxx, incomplete.

Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul website-ului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola de pe site-ul www.vechi.femeiamagnetica.ro. Noi  nu va vom cere niciodata parola conturilor dvs. in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru. Mai mult, va recomandam sa faceti log-off / sign out din contul dvs. Va sfatuim, de asemenea, sa inchideti fereastra browser-ului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in site-urile sau serviciile furnizate de www.vechi.femeiamagnetica.ro.

Aceste sfaturi sunt destinate sa reduca pericolul de acces al unor persoane neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs. atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public (in cafenelele internet, spre exemplu).

Din pacate, nicio transmisie de date prin intemediul Internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, nu putem asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriul dvs. risc.

Fiecare inregistrare se face pentru un singur Utilizator. Este interzisa dezvaluirea datelor de acces (username si parola) la contul www.vechi.femeiamagnetica.ro catre terti, indiferent de calitatea acestora. www.vechi.femeiamagnetica.ro.  nu permite accesul mai multor Utilizatori sau accesul unei retele la continutul www.vechi.femeiamagnetica.ro.

Acord de confidentialitate

Informatiile pe care le furnizati catre www.vechi.femeiamagnetica.ro ,  vor fi folosite doar in concordanta cu termenii Acordului de confidentialitate al www.vechi.femeiamagnetica.ro.

Pretentii ale tertilor

In cazul in care orice tert formuleaza pretentii impotriva Societatii derivate din sau cu privire la modul in care dvs utilizati platforma si/sau serviciile oferite de www.vechi.femeiamagnetica.ro, veti acoperi orice prejudiciu, pierdere si/sau cheltuiala suportate de Societate ca urmare a respectivelor pretentii formulate fata de Societate.

Imposibilitate fortuita de executare

Avand in vedere natura serviciilor oferite de Societate si modul de livrare a Continutului www.vechi.femeiamagnetica.ro, exclusive on-line, pot exista intreruperi ale accesului la, respectiv intarzieri sau erori in furnizarea serviciilor si a Continutului www.vechi.femeiamagnetica.ro, neimputabile Societatii, rezultate direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa www.vechi.femeiamagnetica.ro, cum ar fi, spre exemplu  erori de functionare a echipamentului tehnic de la adrianabirlica.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele adrianabirlica.ro, erorile de operare, greva, cauze de forta majora sau caz fortuit etc. In oricare dintre aceste situatii, potrivit legii, Societatea nu poate fi tinuta raspunzatoare fata de Utilizatori pentru nicio forma de prejudiciu, direct sau indirect, suferit de acestia ca urmare a aparitiei acestor situatii.

Diverse

Modificarea acestui Acord.

Echipa www.vechi.femeiamagnetica.ro poate modifica prezentele conditii, ale acestui Acord, la anumite intervale de timp fara a anunta Utilizatorul. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostinta Utilizatorului prin afisare pe site-ul web. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.

Notificari. Orice notificare catre www.vechi.femeiamagnetica.ro trebuie trimisa in scris, prin intermediul postei electronice la adresa de mail: office@vechi.femeiamagnetica.ro.

Legea aplicabila

Drepturile si obligatiile partilor stabilite prin acest Acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul Acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest Acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti competente.

Dreptul de retragere si exceptiile de la acest drept

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanta, consumatorul are dreptul  de a se retrage dintr-un contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri, inainte de a plasa comanda , respectiv, de a face plata serviciilor existente pe website-ul www.vechi.femeiamagnetica.ro.

Dupa efectuarea platii, daca Utilizatorul, din diverse motive, nu poate sa beneficieze de serviciile cumparate (webinar, sedinta consiliere psihologica/evaluare psihologica), din culpa lui (lipsa de timp, lipsa conexiune de internet, probleme de sanatate) acesta va fi necesar sa infomeze Societatea pe email la office@adrianabirlica.ro sau la prin mesaj telefonic la numarul 0755.567.212 cu minim 24 ore inainte de data stabilita de comun acord pentru sedinta de consiliere/evaluare/webinar daca doreste sa i se ramburseze suma achitata prin intermediul website-ului www.vechi.femeiamagnetica.ro sau doreste o reprogramare. Daca Utilizatorul nu anunta ca nu mai poate participa la sedinta de consiliere/evaluare/webinar achizitionat(e) din cadrul websiteului www.vechi.femeiamagnetica.ro sau anunta cu mai putin de 24 ore, Societatea nu ii va rambursa suma achitata pe website-ul www.vechi.femeiamagnetica.ro.

Denuntarea unilaterala este permisa doar daca dupa efectuarea platii nu exista nici o posibilitate de a se programa o consultatie, in acest caz banii se returneaza imediat (maxim 2-3ore) catre persoana ce a efectuat plata.

Nu este permisa denuntarea unilaterala dupa efectuarea platii si dupa confirmarea programarii, dupa efectuarea sedintei de consiliere psihologica/evaluare psihologica/webinar respectiv, dupa descarcarea materialelor solicitate.

Exceptii

Potrivit prevederilor art. 16 din OG 34/2014, nu pot fi denuntate contractele care au ca obiect furnizarea urmatoarelor categorii de produse (extras):

– Furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a început cu acordul prealabil expres al Utilizatoruluiu (cumparatorului) şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.

Limitarea raspunderii

13.1 Utilizatorul declara in mod expres ca intelege si este de acord cu urmatoarele afirmatii:
I. Utilizarea serviciului se face pe propria raspundere. Serviciul este furnizat pe principiul „asa cum sunt” sau „asa cum sunt disponibile”. Echipa www.vechi.femeiamagnetica.ro nu va fi responsabila pentru nici o pierdere suferita de catre Utilizator, directa sau indirecta, rezultata din sau legata in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciului, a acestui site web sau site-urilor web in legatura cu acesta.
II. echipa vechi.femeiamagnetica.ro nu ofera nici o garantie ca:
1. serviciul va implini toate cerintele dumneavoastra;
2. serviciul va fi furnizat neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori;
3. orice eroare de program va fi corectata;
4. serviciul va fi compatibil cu platforma sau aplicatiile software ale utilizatorului;
5. serviciul sau serverul care il pune la dispozitia utilizatorilor este lipsit de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor si nu poate fi responsabil de vreo actiune pe care o intreprindeti pe baza respectivelor informatii sau a serviciului.
III. Orice material obtinut prin utilizarea serviciului pus la dispozitie de catre echipa adrianabirlica.ro se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu al Utilizatorului. Utilizatorul va fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care este accesat serviciul sau de alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea oricaror materiale.

Solicitari date personale

Scopul nostru, în ce privește acest website, e unul educațional, iar noile reguli europene de protecție a datelor cu caracter personal (GDPR) fac parte din acest context. Prin urmare, îți putem pune la dispoziție toate datele personale pe care le avem despre tine, cât și opțiunea de a solicita ștergerea acestor date. Pentru a te dezabona de la newsletter trebuie sa accesezi sectiune unsubscribe . De asemenea, o poti cere prin email la adresa office@vechi.femeiamagnetica.ro. Tot la aceasta adresa imi poti solicita orice alta informatie cu referire la informatiile personale pe care le detin despre tine. Pot oricand sterge toate informatiile despre tine, trebuie doar sa ceri asta pe adresa de email sus mentionata.

Date cu caracter personal

Potrivit Regulamentului (UE) 679/2016, cunoscut drept Regulamentul General privind Protectia Datelor Personale, privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, RGB&ADRA 888 SRL, este obligata sa prelucreze datele cu caracter personal furnizate de tine, numai cu respectarea masurilor de securitate si in scopul comunicat.
Datele cu caracter personal pe care ni le transmiti la completarea formularelor de contact sau prin e-mail sunt tratate cu stricta confidentialitate. Nu esti obligat sa ne transmiti date cu caracter personal, insa datele transmise voluntar de catre tine vor fi utilizate exclusiv in scopul prelucrarii solicitarii tale. Datele pot face obiectul unei transmiteri exclusiv pentru scopuri interne. In cazuri exceptionale, datele sunt prelucrate cu acordul nostru de catre parteneri colaboratori (persoane imputernicite). Intr-un astfel de caz avem grija ca si partenerul nostru, ales cu atentie, sa indeplineasca cerintele legale cu privire la protectia datelor. Conform Regulamentului (UE) 679/2016, cunoscut drept Regulamentul General privind Protectia Datelor Personale, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor si de dreptul de a nu fi supus(a) unei decizii individuale. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. De asemenea, iti este recunoscut dreptul de a te adresa justitiei. Conform Regulament European 679/2016 privind protectia datelor cu caracter personal, ca persoana fizica beneficiezi de urmatoarele drepturi:

– informare si acces la datele cu caracter personal
Ai dreptul de a obtine din partea noastra o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care te privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective.

– restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal
Pot exista situatii in care vrei sa restrictionezi prelucrarea anumitor date doar pentru o anumita perioada de timp. Spre exemplu nu vrei sa mai primesti mesaje comerciale din anumite categorii de interes din partea noastra timp de o luna. Poti, in orice moment, sa trimiti o cerere prin e-mail in acest sens sau sa faci modificarile in contul de utilizator. In momentul in care vrei sa anulezi restrictionarea prelucrarii o poti face prin una din metodele utilizate la restrictionare.

– opozitia prelucrarii datelor cu caracter personal: Este posibil ca la un moment dat sa iti doresti sa nu iti mai prelucram anumite date cu caracter personal fara insa a le sterge din baza noastra de date. Iti poti exercita in orice moment acest drept.

– descarcarea intr-un format accesibil ale datelor cu caracter personal: ai posibilitatea de a cere datele cu caracter personal in format structurat , utilizat in mod curent si care poate fi citit automat. Poti face aceasta cerere prin e-mail sau din contul tau.

– rectificarea datelor cu caracter personal: oricand iti modifici datele cu caracter personal (spre exemplu iti schimbi adresa de e-mail) iti poti actualiza informatiile in baza noastra de date accesand contul tau online sau printr-o cerere trimisa prin e-mail.

– procesul decizional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri: pagina noastra de internet foloseste cookie-urile pentru urmatoarele scopuri: realizarea unui profil anonimizat al utilizatorilor, recunoasterea programului de navigare pe internet, pentru a sti din ce loc ai ajuns pe pagina noastra de internet, etc. Mai multe informatti despre acest subiect poti regasi in sectiuniea “Module cookie” de mai sus.
In cazul in care nu esti de acord cu modulele cookie le poti dezactiva din setarile programului de navigare pe internet sau poti parasi pagina noastra. Atentie, este posibil ca unele pagini, cum ar fi pagina de comanda sa nu functioneze corect datorita dezactivarii modulelor cookie.

– stergerea datelor cu caracter personal: daca, din diferite motive, vrei sa iti stergi datele cu caracter personal din baza noastra de date, poti face o solicitare in acest sens prin e-mail sau din contul de utilizator.
Atentie, in cazul in care datele tale cu caracter personal sunt prelucrate pentru respectarea unei obligatii legale, cererea de stergere a acestor date poate fi refuzata, caz in care se vor sterge doar acele date pe care nu le mai putem prelucra fara acordul tau.

Pentru a-ti exercita oricare din drepturile de mai sus poti trimite o cerere prin e-mail la adresa de mail: office@adrianabirlica.ro.
Pentru a fi siguri ca esti proprietarul datelor te rugam ca solicitarile sa le trimiti folosind e-mailul pentru care faci solicitarea.

Sesizări și reclamații

Eventualele sesizări sau reclamații în legătură cu serviciul informativ achiziționat pot fi formulate și trimise prin intermediul poștei electronice, la adresa de e-mail: office@vechi.femeiamagnetica.ro.

www.vechi.femeiamagnetica.ro va proceda la soluționarea acestor sesizări/reclamații într-un termen rezonabil, fără a depași 30 de zile calendaristice de la primirea lor.

Va multumim,
Echipa www.vechi.femeiamagnetica.ro

www.vechi.femeiamagnetica.rooffice@adrianabirlica.ro; office@vechi.femeiamagnetica.ro