Realizarile barbatului depind de energia sexuala a femeii de langa el

Realizarile barbatului depind de energia sexuala a femeii de langa el

Energia sexuala pe care noi o avem este cel pretios lucru si este necesar sa stie fiecare femeie ce comoara se ascunde in ea.

Hai sa iti spun si de ce.

Barbatul ca sa poata actiona in orice aspect al vietii lui are nevoie de un impuls, de o energie.

Cand lui ii lipseste aceasta energie, devine lenes, isi doreste doar sa stea, nu mai simte nevoia sa actioneze. Ii dispar dorintele, nu mai are chef nici macar sa faca sex, devine nervos si distant. Se resemneaza profesional, nu mai doreste sa creasca si nici nu mai atrage abundenta spre el. Isi doreste doar sa fie el cu el si devine destul de greu de suportat de femeia de langa el.

Asa se comporta un barbat care este lipsit de energie, iar aceasta energie el o primeste de la femeia de langa el. Cand femeia are acest foc interior puternic ii ofera energie barbatului de langa ea, care devine din ce in ce mai activ, mai intuitiv, atrage cu usurinta oportunitatile si prosperitatea spre el.

Femeia are nevoie sa stie cum sa acceseze starea de Iubita si cum sa isi mentina aceasta energie mereu la cote maxime pentru ca din aceasta stare ,cu aceasta energie pretioasa ea alimenteaza barbatul de langa ea pe care el o transforma in bunastare pentru cuplu.

Cand femeia are acest foc interior stins, barbatul nu are ce sa primeasca. Cu cat femeia are mai multa energie sexuala, cu atat mai activ este barbatul ei si realizarile lui. Atata timp cat barbatul isi doreste femeia de langa el poate sa miste muntii din loc. O femeie excitata atrage privirile, este magnetica, radiaza, iar barbatul recunoaste imediat aceasta stare.

Numai ca femeile au pus pe primul plan alte lucruri, cum ar fi: cariera, copiii, treburile gospodaresti si orice alta activitate si au uitat de ele si de barbatul de langa ele, au uitat sa fie femei.

Daca ceea ce iti limiteaza puterea esti tu, ceea ce te face puternica esti tot tu, iar aceasta energie sexuala este puterea femeii!