Ritual Puternic de Luna Plina pentru Atragerea Iubitului

Ritual Puternic de Luna Plina pentru Atragerea Iubitului

Profita de perioada Lunii Pline si conecteaza-te cu puterea ei pentru a-ti amplifica feminitatea si pentru a accesa tărâmul magic al dorințelor împlinite.

In aceaste nopti putem sa ne descoperim magia din noi si sa o folosim in viata de zi cu zi, pentru ca daca vrem sa ne schimbam viitorul, este obligatoriu sa ne schimbam obiceiurile, iar acum este cel mai bun moment.

Tot ceea ce tu ai gandit si facut, toate experientele pe care le-ai avut, toti oamenii pe care i-ai intalnit in trecutul tau, reprezinta bazele retelelor neuronale actuale din creierul tau.

Asta inseamna ca daca tu vei continua in fiecare zi sa faci exact aceleasi lucruri pe care le-ai invatat in trecutul tau, personalitatea ta nu va mai crea o realitate personala, ci realitatea ta personala iti va crea realitatea ta.

Daca mediul in care tu traiesti iti controleaza inconstient ceea ce tu simti si gandesti, vei vedea aceeasi oameni, vei merge in aceleasi locuri si vei face aceleasi lucruri. Totul va fi la fel.

Dar tu vrei sa traiesti diferit, da?

Asa ca hai sa profitam de LUNA PLINA  si sa patrundem in taramul magic pentru a ne schimba viata si destinul nostru.

In zilele de Luna Plina este recomandat să practicam ritualuri de amplificare a energiei feminine, sa eliberam ceea ce nu ne mai este de folos, sa practicam recunostinta.

Cand Luna este Plina, energia noastra feminina este la cote maxime, tot ceea ce ne-am dorit de Luna Noua si pus in practica pe Luna in Crestere, va incepe sa dea rezultate.

Ritualurile pe care le-am practicat de Luna Noua sunt recomandate sa se repete acum, de Luna Plina, de asemenea practicile pentru atragerea abundentei sunt extrem de eficiente.

De luna plina este recomandat sa faci ritualul de mai jos pentru atragerea iubitului

Pentru acesta ai nevoie de:
–          Tamaie si betisoare parfumate
–          Apa sau esenta de trandafiri,
–          Un trandafir rosu,
–          O lingurita cu miere
–          Un bol cu apa
–          O lumanare rosie.

Aprinde tamaia si betisoarele parfumate
Umple bolul cu apa,
Aprinde lumanarea rosie
Aseaza-te in fata unei oglinzi, dezbracata.
Adauga in apa cateva picaturi de ulei sau esenta de trandafir, pune lingurita cu miere si presara petala cu petala tot trandafirul in apa.

Concentreaza-te pe apa din bol si incepe prin a spune o rugaciune si apoi rosteste de trei ori:

„Asa cum Luna a permis acestui trandafir sa infloreasca si sa imprastie mirosul sau frumos in jurul sau, asa cum mierea aceasta indulceste si inmiresmeaza aceasta apa, asa cum picaturile acestea de esenta de trandafir amplifica mirosul trandafirului , asa frumusetea mea infloreste si se amplifica acum si eu atrag iubirea spre mine si partenerul potrivit mie, spre binele meu suprem cel mai inalt, pe toate planurile”.

Ramai in aceasta stare pe toata perioada cat lumanarea arde si ia din apa din bol si spala-ti corpul si imagineaza-te cum tu esti in compania iubitului tau care te protejeaza, te iubeste, te rasfata.

Imagineza-l cum mainile lui iti ating corpul cu aceasta apa magica si cum ii simti energia si toata iubirea lui.

Ramai in aceasta stare cat timp lumanarea arde, apoi multumeste lui Dumnezeu si Lunii pentru ca ti-a permis sa faci acest ritual, stropeste cu apa din bol patul tau iar daca ti-a ramas apa, pune-o pe noptiera sau sub pat. Apa din bol o lasi pana se evapora complet.

Love