De ce nu ai bani?

De ce nu ai bani?

Daca te-ai nascut intr-o familie saraca, vei avea mult de munca sa fii cu adevarat bogata. Cand vei incepe sa faci bani din ce in ce mai multi, vei avea perioade in care ti se vor strecura printre degete si vei fi tentata sa cheltui mai mult decat castigi, ori te vei vinde foarte ieftin, desi pe ceea ce faci tu ai putea incasa o suma mult mai mare.

Te-ai intrebat vreodata de ce faci acest lucru?

Ei bine, pentru ca la nivel de subconstient tu esti saraca, tu crezi ca banii sunt rai, tu vrei sa scapi de ei, pentru ca in copilarie ti s-a spus de nenumarate ori ca daca ai bani , esti un om rau si ca banii iti aduc probleme si boala.

Dar daca te-ai nascut intr-o familie bogata, tu ai implementat foarte bine programul de bogatie. Banii vin usor spre tine, stii cum sa ii investesti si cat sa cheltui din ei, pentru ca tu ai clar in minte ca banii sunt buni si este bine ca ei sa ramana cu tine.

Asa ca in functie de neamul din care tu te tragi,  ai convingeri bune sau mai putin bune despre bani, convingeri ce te tin intr-o zona in care tu, fie te zbati in datorii, fie prosperi de la o zi la alta.

Ceea ce este necesar sa intelegi este ca toate aceste convingeri ti-au fost atat de bine implementate de cei ce te-au crescut, incat acum iti construiesti viata in jurul lor.

 

Daca acum tu esti in acea categorie de oameni care au dificultati financiare si care se lupta cu lipsurile, ai nevoie sa lucrezi cu acest program, ai nevoie sa iti schimbi schemele de gandire si sa incepi sa te misti in directia corecta, iar usor, usor, vei intelege ca meriti sa castigi din ce in ce mai mult si atunci realitatea ta se va schimba radical.

Un alt motiv pentru care acum nu traiesti in bogatie este ca tu te complaci in ceva ce tie nu iti place. Fie ca este locul de munca, fie ca este o relatie disfunctionala, si iti voi explica de ce acestea te tin la distanta de bogatie.

Cand mergi la un loc de munca pentru a avea cu ce trai sau pentru a nu sta acasa, activitatea resapectiva nu ati aduce placere si nici banii doriti. Atunci cand tu nu faci ce iti place, atat interesul , cat si potentialul personal se pierd. Pentru a realiza ceea ce tu iti doresti cu adevarat, pentru a avea un loc de munca pe care il iubesti, este necesar sa fii pe drumul sufletului tau. Cand tu ai un scop clar, ai o dorinta si deci si bani mai multi.

In privinta relatiei, cand esti intr-o relatie disfunctionala, energia ta este scazuta, iar motivatia dispare si odata cu ea banii incep sa fie din ce in ce mai putini.

Vestea buna este ca daca tu constientizezi ca acum ceva in viata ta nu functioneaza asa cum iti doresti, sta in puterea ta sa schimbi acest lucru, pentru ca tu esti creatoare. Chiar poti sa schimbi, daca incepi sa lucrezi cu tine.

Te invit diseara, 27.02.2024, de la ora 19.00, la webinarul live ,  gratuit, EU MERIT, de pe grupul de facebook FEMEIA MAGNETICA, unde vom dezbate acest subiect mai pe larg.

Te astept cu drag,

Adriana