Sunt copii avortati in neamul tau? Tu ai facut vreun avort?

Sunt copii avortati in neamul tau? Tu ai facut vreun avort?

Pentru ca multe dintre noi am trecut prin experienta avortului, vreau sa stii ca acele suflete pe care noi nu le-am lasat sa vina in aceasta viata functioneaza ca o greutate in a ne manifesta viata pe care noi ne-o dorim.

Dar ce este avortul? Este avortul o crima? Ce este de fapt o crima?

Sa omori un suflet, sa te opui vointei divine de a avea viata! Sa ii opresti tu dreptul la viata, prin voia ta!
Sa impiedici prin puterea ta un spirit sa traiasca experienta intruparii pe aceasta planeta!

Avortul este un act de anti-creatie, de anti-viata ce produce tulburari in univers.  Avortul afecteaza nu numai pe parintii sufletului ce este avortat, cat si pe noi toti pentru ca ne scade din drepturile noastre divine, deoarece noi suntem legati unii de altii, noi toti suntem unul si daca un suflet incalca o lege divina vor avea de suferit si ceilalti.

O femeie care a facut o intrerupere de sarcina aduce o ofensa atat lui Dumnezeu, cat si Sufletului care urma sa vina la intrupare.

Dumnezeu te poate ierta, dar ai  nevoie sa fii ierta si de sufletul care nu a putut sa se bucure de experienta de viata pe care ar fi putut sa o aiba daca i-ar fi dat voie sa se nasca.

Dumnezeu este iertator, te rogi si te iarta, dar sufletul pe care l-ai fortat sa plece prematur din aceasta lume cum te poate iarta?

Gandeste-te: macelaresti un animal de viu si apoi cere-ti iertare de la el, te va ierta sau va incerca sa te atace, sa se apare, sa se razbune?

Prin avort, femeia incalca de trei ori legile divine:

          odata prin hemoragia provocata deoarece isi pierde din suflet si din drepturile sale divine;
          apoi pentru ca se opune voii lui Dumnezeu de a permite unui suflet sa vina in aceasta lume prin ea;
          si in al treilea rand pentru ca raneste si provoaca o mare durere sufletului ce se afla in ea.

Medicul si cercetatorul american obstetrician si ginecolog Bernard Nathonson, dupa ce a întreprins mii de avorturi, a filmat cu ultrasunete avortul unui fat de 12 saptamani. Filmul arata ca la apropierea instrumentului ucigas ce scoate fatul din burta mamei, fatul se misca într-un mod violent si agitat; bataile inimii cresc de la 140 la 200 pe minut; el deschide larg gura ca si cum ar urla de durere. Video-ul poarta numele de Strigatul mut si poate fi gasit pe youtube.

Cand faci un avort ramai legata de sufletul nenascut printr-un string energetic extrem de puternic, iar eliberarea nu se produce ca un miracol  prin înghitirea unei pilule ce produce o vindecare instantanee, este un proces lung, uneori dureros, necesar a fi urmat cu contiinciozitate, cu încredere, pâna ce sufletele nenascute se ridica in lumina lui Dumnezeu.

Ce se intampla cu sufletul avortat?

Acesta ramane in dimensiunea subastrala ce se afla in magma pamantului, care este ca un fel de zona de intuneric, inghetata si rece, iar el isi va trage lumina si energie din mama lui, cat si de la ceilalti copii in viata pe care mama respectiva ii are.

Acestea stringuri energetice o seaca pe femeia respectiva de forta vitala si pana nu reuseste sa il ridice in lumina nu va reusi nici ea si nici copiii ei in viata sa isi recapete in totalitate drepturile  divine pe care le-a primit la nastere.

In materialul video de mai jos iti arat cateva modalitati de a ridica in lumina sufletele nenascute ca tu sa te poti bucura de o viata linistita.

(video aici)

Ai de retinut ca energia ta feminina, puterea ta de manifestare in aceasta viata este strans legata si de vindecarea relatiei pe care tu o ai cu acest/aceste suflet(e) nenascut(e).

Cu cat mai repede ii vei ajuta sa se ridice in lumina lui Dumneze, cu atat mai repede viata ta se va schimba in bine.

Mai mult decat atat, copiii avortati din neamul tau au o  influenteaza asupra ta si asupra tuturor celor ce sunt in viata.

Iti las si o meditatie prin care sa trimiti lumina catre sufletele nenascute si sa le ajuti sa se inalte la Dumnezeu:

(Meditatie prin care trimiti lumina catre sufletele nenascute ca urmare a unui avort)

Am o intrebare pentru tine:  Daca ai trecut printr-o astfel de experienta si ai practicat meditatia mea, vreau sa te rog sa imi spui ce ai simtit in timpul meditatiei?

Daca vrei sa lucrezi pe trauma provocata de avort, te invit la cursul meu: Amplifica-ti Energia Feminina prin Armonizarea Relatiei cu Strabunii tai, pentru ca in cadrul acestui curs lucram intens cu trauma provocata de avort , cat si cu avorturile din neam vom echilibra aceasta energie care creeaza blocaje in prezent.

 

Love