Te simti bogata?

Te simti bogata?

Traim intr-o lume guvernata de bani, banci si bursa.

Practic, banii reprezinta modul in care se exprima corpul nostru, ei reprezinta simbolul corpului nostru.

De ce spun acest lucru? Pentru ca modul in care societatea concepe si utilizeaza banii este acelasi cu modul in care este utilizat corpul uman.
Atractivitatea banilor e data de faptul ca , in mod inconstient, ei sunt priviti ca o prelungire a dimensiunii materiale a existentei.

Iti spun toate aceste lucruri pentru ca persoanele ce se confrunta cu dificultati financiare, ar fi bine sa isi adreseze intrebari cu privire la modul in care au fost concepute.

Iar daca si tu esti in aceasta categorie, ar fi bine sa incepi sa cercetezi pentru a intelege ce anume s-a intamplat in momentul in care ai fost conceputa.

Daca vei deveni constienta de momentul in care ai fost zamislita si vei descoperi ce ascunde acest moment, vei gasi care este sursa a ceea ce tie iti blocheaza manifestarea prosperitatii in aceasta viata.

Si pentru ca totul are un inceput, primul pas este sa cauti raspunsul la cele 5 intrebari fundamentale care vor deschide usa prosperitatii in viata ta:

De ce am fost conceputa?
Cum era cuplul care m-a conceput?
In ce circumstante am fost conceputa?
In ce loc ?
In ce moment?

Raspunsul la aceste intrebari poate fi aflat intreband direct membrii familei tale, sau daca nu mai sunt, prin ritualurile , meditatiile pe care eu ti le voi da in cursul Amplifica-ti Energia Feminina Prin Armonizarea Relatiei cu Strabunii Tai.

Este primordial sa cunosti aceste raspunsuri pentru ca la nivel embrional exista deja o programare familiala, conceptia ta nu s-a produs la intamplare, este un moment extrem de important.

Chiar si atunci cand parintii cred ca s-a produs „din intamplare” conceptia copilului lor, nu exista acest lucru. Poate parintii nu si-au dorit copilul la nivel constient, dar crearea lui este programata de inconstientul familial, pentru ca ea va indeplini  un rol.

Conceptia reprezinta adevaratul inceput al vietii si ea nu se produce intamplator, acest moment are loc in momente semnificative.

Este primordial sa cunoastem momentul conceptiei noastre si situatia existenta in acea perioada in grupul familial , pentru ca acest fenomen este legat de o serie intreaga de evenimente, cum ar fi sincronicitatea deces/conceptie.

De exemplu, apare o boala grava in grupul familial sau chiar iminenta unui deces si, in acelasi timp, este programata o sarcina.

Asa ca daca esti hotarata sa intelegi de ce traiesti asa cum traiesti si sa schimbi odata programul automat dupa care functionezi si sa poti trai fericita, sa atragi un barbat asa cum ti se cuvine si sa fii prospera in aceasta viata, incepe sa iti cureti radacinile.

Acest lucru facem noi in cursul intensiv: Amplifica-ti Energia Feminina prin Armonizarea Relatiei cu Strabunii Tai.

Te astept cu drag,

 

Love