Te simti iubita?

Te simti iubita?

Daca crezi ca a devenit din ce in ce mai greu sa gasesti iubirea, afla ca este doar o credinta limitativa, iubirea exista din belsug in acest univers, numai ca ea nu este gratis.

Ai nevoie sa platesti pentru a o primit, ai nevoie sa platesti cu cantitatea de iubire pe care tu ti-o daruiesti tie si in jurul tau.Cu cat tu vei darui mai multa iubire, cu atat ti se va cuveni mai multa iubire.Asa ca te invit sa iti extinzi iubirea catre cei de langa tine, prin ceea ce spui si faci, manifestand intelegere, incredere, acceptare si apreciere.Mai exact, iti voi spune ce inseamna fiecare:- intelegere: cred ca si tu iti doresti sa fii inteleasa, straduieste-te sa vezi mai adanc si intelege-l pe cel din fata ta, de ce vorbeste intr-un anume fel, ce vrea sa obtina prin comportamentul lui, fara  a-l judeca. Asculta-l, adreseaza-i intrebari, fara a-l ofensa si nu il obliga sa iti accepte ideile si convingerile tale.

incredere: toata lumea isi doreste ca ceilalti sa creada in ei. Acest lucru inseamna de a crede in potentialul lor de a-si indeplini visele cand cineva iti prezinta o idee, ofera-i feedback pozitiv, sprijina-l, incurajeaza-l.

acceptare: toti oamenii isi doresc fie acceptati si iubiti asa cum sunt, pentru ceea ce sunt, cu toate defectele si parerile lor diferite, inclusiv tu. Opreste-te in a mai proiecta pe cei din jurul tau ceea ce tu vrei ca acestia sa faca sau cum vrei tu sa actioneze

apreciere: apreciaza ceea ce face cel de langa tine, spune multumesc, spune-i ca vezi ceea ce a facut, spune-i ca vezi greutatile cu care se confrunta, eforturile, schimbarile pe care le realizeaza, energia pe care o aduce in tot ceea ce face. Sunt sigura ca si tie iti place sa ti se aprecieze munca, asa ca da feed back permanent.

Poate acum te gandesti ca partenerul tau este toxic sau colega/colegul de birou este antipatic(a) si este foarte greu sa iti arati iubirea fata de ei, numai ca ceea ce tu ai de inteles este ca :

Oamenii care au cea mai mare nevoie de iubire, sunt exact aceia care o vor cere intr-un mod neplacut!

Stiu e greu sa accepti ca cineva te raneste pentru ca de fapt doreste afectiunea ta, aceasta nu inseamna sa accepti abuzul, dar te ajuta sa intelegi ca o persoana provoaca durere pentru ca ea insasi sufera. De fapt o astfel de persoana vrea sa isi descarce durerea asupra ta.

Despre cultivarea iubirii, discutam pe larg in  Programul Femeia Magnetica , pentru ca doar practicand iubirea zi de zi poti integra  cele 4 arhetipuri (iubita, regina, fetita si stapana) astfel incat relatia in care tu te afli acum sa o duci la un nivel superior sau sa atragi spre tine un barbat matur emotional.

Daca esti dispusa si tu sa iti schimbi viata, sa iti aduci la viata Femeia Vindecata din tine si sa inveti cum sa manifesti ceea ce iti doresti, da click pe linkul de mai jos si alatura-te noua:

PROGRAMUL FEMEIA MAGNETICA

Cu iubire,

Adriana