Vindeca relatia pe care o ai cu mama ta si lasa Regina din tine sa se manifeste

Vindeca relatia pe care o ai cu mama ta si lasa Regina din tine sa se manifeste!

VINO IMPREUNA CU MAMA TA SAU CU O PRIETENA!

Te invit timp de 8 zile (15.04- 22.04.2024) la un curs FABULOS in care vom lucra constelatii pe arborele genealogic (constelatiile vor fi pe data de 15.04, 17.04 si 22.04, interval orar 19.00-22.00- ora RO), cu scopul de a intelege cum este relatia actuala pe care tu o ai cu mama ta, de a recunoaste adevaratele ganduri si sentimente pe care le ai fata de ea si de a invata cum sa abordezi intr-un mod sanatos , atat mama exterioara, cat si mama interioara si de a invata tehnici prin care tu sa te incarci cu puterea femeilor din neamul tau.
Vei avea 3 intalniri live(online) in care vom lucra constelatii isi zilnic vei avea acces la materiale ce te vor ajuta sa iti integrezi intr-un mod sanatos, atat mama exterioara, cat si mama interioara.

DACA ACUM,

DE CE ESTE IMPORTANT SA VINDECI RELATIA CU MAMA?

In aceste 8 zile, eu te voi ghida să

Mai exact, dupa cele 8 zile

Ce părere au clientele DESPRE

PROGRAMUL FEMEIA MAGNETICA

Despre mine

Eu sunt Adriana Birlică –  psiholog, cu dezvoltarea personala efectuata in cadrul Asociatiei de Psihoterapie Integrativa, cat si in cadrul Scolii de Formare in Psihoterapie sistemica- Ion Bucur, sunt life  coach, cat si coach pentru doamne, mentor misiune personala, theta healer, NLP Master, practician radiestezist, facilitator constelatii sistemice si antreprenor, autor de cursuri on line, destinate exclusiv femeilor,  fondatoarea grupului de Facebook „Femeia Magnetica” si a platformei de e-learning, www.femeiamagnetica.ro

Am la activ  mii de ore de lucru cu femeile, atat in cabinet cat si in cadrul cursurilor on line organizate pana la acest moment si, cu bucurie, pot spune ca am reusit sa schimb la 180 grade povestile de viata ale femeilor ce m-au cunoscut. 

Cu bucurie pot spune ca brandul FEMEIA MAGNETICA este marca inregistrata la nivel european, iar acest lucru ma bucura si imi confirma ca sunt pe calea sufletului meu.

Metoda mea de lucru imbina tehnicile din psihologie cu practica spiritual a astfel incat sa se poata debloca cat mai rapid accesul catre suflet, pentru a se activa intuitia si pentru a diminua puterea Ego-ului.   

Inainte de a face public tot ceea ce eu am transmis atat ca material gratuit, cat si in cadrul cursurilor organizate de mine, am testat totul pe propria persoana pana am reusit sa obtin rezultatele de care ma bucur in momentul de fata, adica viata traita in placere si satisfactie.

Cu ajutorul tehnicilor, ritualurilor mele, tu iti vei crea retele noi neuronale prin care vei activa ganduri de bucurie, iubire, incredere, abundenta. Ulterior, tu va fi necesar sa ti le intretii, dupa metoda data de mine, pentru a le transforma in obiceiuri, astfel incat viata ta sa fie guvernata de tot ceea ce insemna placere si satisfactie.

Eu iti ofer un mod dupa care tu sa iti organizezi viata, tu va fi necesar doar sa urmezi pasii.