Invata cum sa iti pastrezi vibratia ridicata

Invata cum sa iti pastrezi vibratia ridicata

Draga Femeie Magnetica,

 

Banuiesc ca ai observat ca pe parcursul unei zile apar diversi oameni ce te enerveaza sau tu te implici in actiuni ce iti consuma multa energie.

Fie ca te certi cu cineva, fie ca apare ceva in trafic sau la locul de munca, toate aceste actiuni te coboara pe o frecventa joasa, lucru ce te impiedica sa iti pastrezi focusul pe ceea ce tu vrei sa faci pentru tine si asa apare asa numitul BLOCAJ.

 

Ideea este ca atunci cand vibratia ta este ridicata, tu esti mult mai creativa, iti poti auzi vocea intuitiei si rezultatele pe care le ai sunt net superioare.

Cand tu te lasi afectata de oamenii ce lucreaza sa iti coboare vibratia, iti este foarte greu sa ramai concentrata pe ceea ce tu ai cu adevarat de facut , atentia ta ducandu-se pe ceea ce tu nu vrei sa faci.

Numai ca puterea ta este enorma si cand tu vei deveni constienta de acest lucru, vei vedea cat de usor poti sa te ridici in momentul in care un factor extern te-a dus intr-o zona de frecventa joasa.

Vreau sa iti las mai jos cateva metode prin care tu sa te recalibrezi rapid. Si daca vei invata sa ti le aduci zi de zi in viata ta, vei trece cu mult mai multa usurinta peste acele stari, care nu sunt tocmai bune pentru tine.

 

Practica , in scris, zi de zi, recunostinta pentru tot ceea ce s-a intamplat pana acum in viata ta, alege minim 5 evenimente din trecutul tau pentru care astazi tu esti recunoscatoare si mentioneaza la fiecare motiv de recunostinta de ce esti recunoscatoare, ce a adus in viata ta. Lucrul acesta iti va ajuta mintea ta sa caute din ce in ce mai multe motive pentru a fi recunoscatoare zi de zi.

 

Spune „multumesc” cat de des poti si mentioneaza de ce multumesti. Ca si in cazul recunostintei, acest multumesc iti va aduce din ce in ce mai multe actiuni pentru care sa multumesti.

 

Fii recunoscatoare pentru tot ceea ce urmeaza sa se intample in viata ta: „Eu sunt recunoscatoare pentru tot ceea ce urmeaza sa se intample in viata mea si multumesc pentru tot ceea ce urmeaza sa traiesc, deoarece am incredere in Divinitate si stiu ca totul este spre binele meu suprem cel mai inalt pe toate planurile”.

 

Mediteaza in fiecare zi. Daca vei alege sa stai cateva minute in meditatie, zi de zi, iti vei linisti mintea, iar mintea linistita poate sa se conecteze cu intuitia, iar in intuitie se gasesc raspunsurile pentru toate intrebarile tale. Intuitia te va ajuta cum sa depasesti un moment mai putin placut din viata ta.

 

Alege sa mergi pe jos sau sa stai cat mai mult in aer liber, deoarece acest lucru te ajuta sa te incarci cu energie de la Soare, Aer, Apa si Pamant, iar in timpul cat te plimbi, fa acest lucru fiind prezenta 100%, adica priveste tot ceea ce exista in jurul tau, bucura-te, precum un copil si nu lasa mintea sa se duca la ceea ce urmeaza sa faci si la grijile pe care le ai.

 

Imbraca-te de fiecare data frumos, ingrijeste-te, indiferent unde esti. Ai grija de tine, de corpul tau, pentru ca MERITI. Constientizeaza acest program EU MERIT si activeaza-l permanent. Vei fi surprinsa sa constati ca o sa primesti din ce in ce mai mult, pe masura ce vei lucra in aceasta directie.

 

Invata sa iti faci curatarile energetice zi de zi, cat si protectiile. Toate acestea te vor ajuta sa iti amplifici puterea si automat sa te recalibrezi rapid, in cazul in care exista un atac energetic adus la adresa ta.

 

Neaparat este necesar sa ii ierti pe toti cei ce te-au ranit la un anumit moment dat in viata ta. Stiu ca poate cu unii iti este imposibil, dar o faci pentru tine, nu pentru ei. Cand tu ai neiertari, vibratia ta scade mult mai usor, de asemenea, recalibrarea este destul de dificila. Daca tu ai reusit sa ii ierti pe toti , atunci tu ai rupt stringurile energetice pe care le ai create cu acestia si iti este mult mai usor sa iti pastrezi frecventa vibrationala ridicata.

 

Toate aceste lucruri , tu le faci cu usurinta cand tu, de fapt, constientizezi ca MERITI. Acest program EU MERIT, este necesar sa il lucrezi continuu, pentru ca doar asa vei merita din ce in ce mai mult , chiar si in termeni vibrationali.

 

Vino maine, 27.02.2024, la webinarul gratuit, EU MERIT SA FIU IUBITA, de pe grupul de facebook FEMEIA MAGNETICA, unde vom discuta despre acest subiect.

Te astept cu drag,

Adriana